«Όργια» Κάλβο και Μελγκαρέχο με Κούβα!

Φώτης Καρακούσης
«Όργια» Κάλβο και Μελγκαρέχο με Κούβα!

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Κάλβο και Μελγκαρέχο με τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ και τον ακραίο του Παναθηναϊκού να οδηγούν την Κούβα στη νίκη επί της Κορέας με 3-2 για το Γουόρλντ Λιγκ.

Με τους... Έλληνες να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση, η Κούβα ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις στο Γουόρλντ Λιγκ επικρατώντας στην Οσάκα της Κορέας με 3-2 (33-31, 25-18, 14-25, 22-25, 15-6). Οι Κουβανοί είχαν για καλύτερους παίκτες τους... δικούς μας πλέον Κάλβο και Μελγκαρέχο, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Οσόρια.

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός καθώς κέρδισε 14 πόντους τους περισσότερους από την ομάδα του, έχοντας μάλιστα όχι ένα και δύο αλλά 8 μπλοκ! Από την άλλη ο νεαρός ακραίος του Παναθηναϊκού ήταν βασικός αφήνοντας στον πάγκο τον Χιμένες και κέρδισε 10 πόντους. Ο τρίτος... Έλληνας ο Οσόρια είχε 9 πόντους με 2 μπλοκ, ενώ ο Άλμπο που έχει αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό είχε 5 πόντους, όλους στο πέμπτο σετ, βοηθώντας τα μέγιστα στο να έρθει η νίκη για τους Κουβανούς.

Όσον αφορά τους άλλους Κουβανούς που πέρασαν ή μπορεί και να περάσουν από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σεπέδα κέρδισε 11 πόντους αλλά με άσχημα στατιστικά, ο Χιμένες έκανε μόνο ένα σερβίς στο πρώτο σετ και τίποτα παραπάνω, ενώ ο Ουριάρτε είχε 11 αλλά επίσης με άσχημα στατιστικά.

Με το... καλημέρα πάντως και οι τέσσερις παίκτες που φέτος θα βρίσκονται στο ελληνικό πρωτάθλημα έδειξαν πόσο μπορούν να βοηθήσουν κάνοντας τις ομάδες τους να χαμογελούν που τους απόκτησαν.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα