Καλμαζίδης: «Μας ταλαιπώρησαν πολύ από το σερβίς»

Gazzetta team
Καλμαζίδης: «Μας ταλαιπώρησαν πολύ από το σερβίς»

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης στις δηλώσεις τους στάθηκε στο κομμάτι της υποδοχής που ταλαιπώρησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενώ από την άλλη ο τεχνικός της Σλοβενίας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης σημείωσε: «Μας ταλαιπώρησαν πολύ από το σερβίς. Δεχθήκαμε πολλούς άσους. Έχουμε βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού, αλλά σήμερα δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε την κακή μας υποδοχή. Η Σλοβενία είναι σκληρή ομάδα, ένα επίπεδο καλύτερη από εμάς, αυτή την χρονική στιγμή. Αύριο με την Ουγγαρία στοχεύουμε στο τρίποντο. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση ως δεύτεροι ως δεύτεροι καλύτεροι όλων των ομίλων».

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής της Σλοβενίας, Μπρούνο Νάιντιτς τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος. Δεν ξεκινήσαμε καλά και χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα για να μπούμε στο παιχνίδι. Πιέσαμε από το σερβίς και πήραμε άσους, αυτό είναι το καθοριστικό σημείο στο παιχνίδι μας. Κάναμε το «5x5» και είναι κάτι εκπληκτικό. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι, σίγουρα θέλουμε τη νίκη».

 

Τελευταία Νέα