Καλμαζίδης: «Να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα»

Gazzetta team
Καλμαζίδης: «Να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα»

bet365

Μετά τις τοποθετήσεις των διοργανωτών στη συνέντευξη Τύπου, σειρά πήρε η αρχηγός της Εθνικής γυναικών, Ελένη Κιόση και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν όλους όσοι «τρέχουν» καθημερινά για να μην λείψει τίποτα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τοποθετήθηκαν επί του... αγωνιστικού μέρους του τουρνουά.

Κιόση: «Κίνητρο από μόνο του το ότι βρισκόμαστε στην Εθνική»

Κιόση: «Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά όλους όσους έχουν συμμετοχή και φροντίζουν να έχουμε τα πάντα για αυτή τη διοργάνωση αλλά και τον κόσμο της πόλης που μας έχει αγκαλιάσει και αισθανόμαστε υπέροχα εδώ. Μπαίνουμε στο γήπεδο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος –όπως λέμε- να κάνουμε ταμείο. Το γεγονος και μόνο ότι βρισκόμαστε στην Εθνική είναι από μόνο του κίνητρο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κάθε αθλητής που μπαίνει στο γήπεδο θέλει να κερδίσει».

Καλμαζίδης: «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερο»

Το λόγο πήρε αμέσως μετά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος στην τοποθέτησή του ανεφερε: «Από την πλευρά μου πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους τοπικούς παράγοντες καθώς και τη διοίκηση που είναι πίσω από τη μεγαλή προσπάθεια που γίνεται. Εμείς που ερχόμαστε εδώ νιώθουμε την αγάπη όλου του κόσμου που προσπαθεί να λύσει το κάθε προβληματάκι που εμφανίζεται. Αυτό είναι σημαντικό για τη δουλειά μας και όταν νιώθεις ότι είσαι σε ένα περιβάλλον που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερο. Δείξαμε κάποια δείγματα στο πρώτο τουρνουά, ας ελπίσουμε σε ανάλογη παρουσία και ακόμα καλύτερη συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα