Ο Μοράλες πρώτος ξένος για Ηρακλή Χαλκίδας (vid)

Ο Μοράλες πρώτος ξένος για Ηρακλή Χαλκίδας (vid)

Την απόκτηση του πρώτου ξένου στην ιστορία του ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας. Ο εκλεκτός της νεοφώτιστης ομάδας είναι ο Πορτορικανός διαγώνιος Στίβεν Κρέσπο.

Ο Μοράλες πρώτος ξένος για Ηρακλή Χαλκίδας (vid)

Ο Ηρακλής Χαλκίδας έγραψε ιστορία φέτος καταφέρνοντας να ανέβει για πρώτη φορά στην Volley League και όπως είναι φυσικό θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Στο πλαίσιο αυτό θα είναι και οι αποκτήσεις ξένων παικτών, με τον πρώτο να ακούει στο όνομα Στίβεν Κρέσπο .
Ο 24χρονος διαγώνιος από το Πουέρτο Ρίκο ανακοινώθηκε από τους νεοφώτιστους και στους αγώνες της Εθνικής για το World League σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε από κοντά. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «O διαγώνιος της Εθνικής ομάδας του Πουέρτο Ρίκο Steven Crespo Morales (2.00 μ) 24 ετών γίνεται οι πρώτος ξένος αθλητής του Ηρακλής Χαλκίδας.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας τον καλωσορίζει στην οικογένειά του, πιστός στις αρχές του να εμπιστεύεται νέους και εξελίξιμους αθλητές.

Τον Crespo σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο στα προκριματικά του World League που θα φιλοξενήσει η χώρα μας από 17-19 Ιουνίου στην Κοζάνη από 17-19 Ιουνίου (Ελλάδα, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, Πουέρτο Ρίκο) και στη Θεσσαλονίκη 24-26 Ιουνίου( Κατάρ, Σλοβενία, Πουέρτο Ρίκο, Γερμανία).

Position: Opposite
Height : 200cm
Weight : 90kg
Spike Reach : 385cm
Block Reach : 355cm
Dominant Hand : Right
Born: 07/04/1992
Citizenship : Puerto Rican
Languages : Spanish,English
2009-2010 Platanero De Corozal/Puerto Rico
2010-2012 Mets de Guaynabo/Puerto Rico
2012-2013 Caribes de San Sebastian/Puerto Rico
2013-2015 Patriota de Lares/Puerto Rico
2015-2016 Caribes de San Sebastian/Puerto Rico -Participated in Korean Try outs
Member of Puerto Rican National Team».

Steven Morales Crespo, Opposite Hitter and Middle Blocker

Best of internet