Χαντάβα: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Gazzetta team
Χαντάβα: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

bet365

Με την προσθήκη των Εύα Χαντάβα, Αθηνά Παπαφωτίου, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ανθή Βασιλαντωνάκη συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στην Μεγαλόπολη, εν όψει της συμμετοχής της στο European League 2016.

Στον αντίποδα εκτός προπονήσεων έχει τεθεί η Μαρία Νομικού καθώς οι ενοχλήσεις που είχε από τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν υποχώρησαν και έτσι θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πρόβλημα με τον ώμο της αντιμετώπισε και η Εύα Χαντάβα, ωστόσο από τις αρχές της εβδομάδας μπήκε σιγά, σιγά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και σιγά, σιγά προσπαθώ να μπω στο πρόγραμμα αλλά συνεχίζω και την αποθεραπεία. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι το προπονητικό τιμ είναι δείχνει μεγάλη κατανόηση και προσπαθούν με κάθε τρόπο να με βοηθήσουν και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό», είπε η διεθνής ακραία από τα Γρεβενά η οποία εμφανίστηκε αισιόδοξη για τη φετινή πορεία της Εθνικής ομάδας.

«Είμαι αισιόδοξη γιατί από την πρώτη στιγμή βλέπω μια θετική αύρα. Καθημερινά μέσα στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη προσπάθεια και έντονος ανταγωνισμός απ’ όλα τα κορίτσια κι αυτό από μόνο του είναι σίγουρα ένα βήμα να γίνεις καλύτερη ομάδα».

Όσον αφορά την παρουσία μας στο European League η Χαντάβα τόνισε: «Προσωπικά θεωρώ ότι εφόσον παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας μπορούμε να κερδίσουμε και τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στον όμιλο μας. Η Ουγγαρία, η Σλοβενία και η Ρουμανία είναι τρεις ομάδες που συμμετείχαν στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, άρα δεν είναι εύκολοι αγώνες, ωστόσο εάν εμείς παίξουμε καλά μπορούμε να σημειώσουμε σημαντικές νίκες. Γιατί πιστεύω πάρα πολύ και στη δική μας ομάδα και είμαι πεπεισμένη ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες και το υλικό για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο που θα μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο».

 

Τελευταία Νέα