Σεπέδα: «Κέρδισα ένα προσωπικό στοίχημα»

Φώτης Καρακούσης
Σεπέδα: «Κέρδισα ένα προσωπικό στοίχημα»

bet365

Ο καλύτερος παίκτης της σειράς των ημιτελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ Αμπρέου Σεπέδα έκανε λόγο για προσωπικό στοίχημα που κερδήθηκε, ενώ επισήμανε πως όλοι κοιτάζουν το πρωτάθλημα και πως γιαυτό ήρθε στην χώρα μας.

Η αλήθεια είναι πως το να είσαι αντικαταστάτης του τεράστιου Ερνάντο Γκόμεζ μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά από την άλλη όλοι στο άκουσμα της απόκτησης του βασικού διαγώνιου και αρχηγού της Εθνικής Κούβας δεν γινόταν να μην κάνουν λόγο για τεράστια κίνηση.

Αρχικά ο Αμπρέου Σεπέδα δεν έθελξε με την απόδοσή του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό ήταν το λιγότερο εντυπωσιακός οδηγώντας τους Θεσσαλονικείς στους τελικούς.

Μετά και τον τέταρτο τελικό, όπου και πάλι ήταν ασταμάτητος κερδίζοντας 29 πόντους ο Σεπέδα ανέφερε εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος για την μεγάλη πρόκριση: «Ξέραμε πόσο σκληρό παιχνίδι θα γίνονταν και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Ήταν μία πραγματικά όμορφη σειρά. Και ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Το πιο σημαντικό ήταν ότι μετά τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε, κάναμε καλή προετοιμασία και εμφανιστήκαμε καλύτεροι. Είχα ένα προσωπικό στοίχημα να κερδίσουμε αυτούς τους αγώνες. Στα περασμένα κρίσιμα ματς που χάσαμε, εμείς φταίγαμε. Εμείς χάσαμε».

Για την παρουσία κόσμου: «Εκτιμώ ότι σε εκείνο το σημείο του τρίτου σετ που γύρισε το παιχνίδι, ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ με τον παλμό του. Εκεί ήταν το κλειδί».

Για την συνέχεια και τους τελικούς: «Δεν τελειώσαμε ακόμη. Έχουμε ένα ακόμη βήμα να κάνουμε. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε πάντως το πρωτάθλημα. Εξάλλου γι’ αυτό είμαστε εδώ».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα