ΠΑΟΚ: Έκσταση Σαββίδη με την πρόκριση (vid & pics)

ΠΑΟΚ: Έκσταση Σαββίδη με την πρόκριση (vid & pics)

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Παλατάκι και πανηγύρισε σαν οπαδός την νίκη - πρόκριση επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στον 4ο ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Την περσινή χρονιά σε πολλά παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ στο Παλατάκι έκανε την εμφάνισή του ο γιος του. Την Δευτέρα το παρών έδωσε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, με τον ΠΑΟΚ να χάνει όμως και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να δηλώνει γελώντας πως είπε στους παίκτες πως δεν είναι γκαντέμης.

Σήμερα και πάλι ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκεί στις εξέδρες της Πυλαίας και έζησε με την ψυχή του την μεγάλη αναμέτρηση. Δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει κάθε πόντο, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως ο ΠΑΟΚ είναι για τον ίδιο κάτι παραπάνω από μία ομάδα.

«Για να ολοκληρωθεί η χαρά να έρθει το πρωτάθλημα»

Στον τελευταίο πόντο του ματς ήταν... ασυγκράτητος, ενώ αμέσως μετά κατέβηκε στα αποδυτήρια μαζί με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Αντώνη Τσαλόπουλο προκειμένου να συγχαρεί τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για την μεγάλη πρόκριση. Όμως επειδή έχει μάθε συνολικά στην ζωή να μην τελειώνει τίποτα από μια πρόκριση, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ζητώντας από τους παίκτες το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα τους ανέφερε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είναι πολύ μεγάλη στιγμή. Η χαρά για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να έχει και ανάλογη συνέχεια που είναι κατάκτηση του πρωταθλήματος». Συνολικά ο Ιβάν Σαββίδης τόσο σήμερα, όσο και την προηγούμενη Δευτέρα, έδειξε στους παίκτες και στο τμήμα αυτό πως θα είναι δίπλα τους, κάτι που μόνο χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον μπορεί να τους δώσει.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα