Αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Πρόστιμα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής, για τα όσα συνέβησαν στον 2ο ημιτελικό των πλέι οφ της Volley League.

Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνα και της έκθεσης κομισάριου του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ της 8 Απριλίου 2016 (2ος ημιτελικός πλέι οφ) και λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς του εγκαλουμένου ΤΑΑ που προβλήθηκαν προφορικώς από τους παριστάμενους εκπρόσωπούς του, επιβάλλει:
1. Στο ΤΑΑ Ολυμπιακός ΣΦΠ χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, για παράβαση των αρ. 1, 17 παρ. 1, 19, 22 και 23α  του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (επεισόδια περιορισμένης έκτασης εντός αγωνιστικού χώρου μετά τη λήξη του αγώνα).

2. Στον αθλητή του ΠΑΟΚ Αμπρέου Σεπέντα (Cepeda Abreu) χρηματικό πρόστιμο διακοσίων (200) ευρώ για παράβαση των αρ. 1, 2, 3α, 12 και 14  του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (ανάρμοστη συμπεριφορά και δη ειρωνική χειρονομία αθλητή προς θεατές μετά τη λήξη του αγώνα. 

3. Στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης σύστασης για παράβαση των άρθρων 1, 17 παρ. 1, 2Α περ. α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (ευθύνη ΤΑΑ για παράπτωμα αθλητή του.

Best of internet