Πιάτσα: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Πιάτσα: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Πιάτσα: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Ο Ρομπέργο Πιάτσα στάθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να είναι καλύτεροι στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο πρώτο σετ δεν μπήκαμε ποτέ και ξεκινήσαμε να παίζουμε από το δεύτερο. Έγιναν κάποια χαζά λάθη στο τρίτο σετ από πλευρά μας που έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Έβγαλε δύσκολες άμυνες και έπαιξε καλύτερα από εμάς στην επίθεση. Είναι παιχνίδι πλέι οφ και πρέπει να παίζουμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η σειρά θα κρατήσει πολλούς αγώνες, αλλά μπορεί και να μας νικήσει ο ΠΑΟΚ 3-0».

Από την πλευρά του ο Μενέλαος Κοκκινάκης σχολίασε: «Είχαμε κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτό όμως δεν έχει να λέει κάτι το ξέραμε και εμείς οι ίδιοι. Άλλοι αγώνες ξεκίνησαν τώρα, η σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σήμερα, όπως και στα προηγούμενα ματς. Εμείς κάναμε κάποια λάθη, θεωρώ που δεν κάνουμε άλλες φορές. Ήταν στην...κόψη του ξυραφιού το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα στο 3ο σετ. Δεν απογοητευόμαστε. Η σειρά τελειώνει στις 3 νίκες, θα κάνουμε την προπόνηση μας για να πάμε την Παρασκευή να πάρουμε τη νίκη. Κάθε μέρα που έχει αγώνα ο Ολυμπιακός κοιτάει να κερδίζει. Σήμερα δεν τα καταφέραμε, αλλά θέλουμε να φέρουμε τη σειρά στο 1-1 και έχει μέλλον η σειρά και στη Θεσσαλονίκη».

Best of internet