Η ένταση με Χιμένες που πήγε να... χαλάσει το ματς (pics)

Φώτης Καρακούσης
Η ένταση με Χιμένες που πήγε να... χαλάσει το ματς (pics)

bet365

Η αντίδραση του Χιμένες στον τελευταίο πόντο του αγώνα έφερε την ένταση με τον Φιλίποφ να κινείται εναντίον του και την... φωτιά να σβήνει ο Κουρνέτας.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 20-24 και ο Κουρνέτας πασάρει στον Χιμένες. Ο Κουβανός σηκώνεται αποφασιστικά και τελειώνει το ματς, δίνοντας την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του επί των «ερυθρολεύκων». Και ναι μεν ο διεθνής ακραίος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους πανηγυρισμούς, αλλά κάτι η ένταση που βγήκε μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, κάτι το έτσι και αλλιώς έντονο ταπεραμέντο του, τον έκαναν να ξεφύγει λίγο.

Γύρισε προς τον Φιλίποφ, τον κοίταξε και πανηγύρισε έντονα και στην συνέχεια γύρισε την πλάτη του και συνέχισε να φωνάζει για τη νίκη. Αυτός ο πανηγυρισμός έφερε αναστάτωση με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να σπεύδει να του ζητήσει τον λόγο. Ο Βασίλης Κουρνέτας όμως αντέδρασε άμεσα, τράβηξε τον συμπαίκτη του στο πάγκο και... έσβησε την φωτιά που πήγε να ανάψει ή για την ακρίβεια άναψε για να λέμε και την αλήθεια.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες με τον παίκτη του τα είχε και ο Καλμαζίδης, ωστόσο το καλό είναι πως δεν συνεχίστηκε αυτή η ένταση από τον υπερβολικά είναι η αλήθεια έντονο πανηγυρισμό του Χιμένες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα