Τρεις μήνες φυλάκισης σε Ενγκαπέ

Gazzetta team
Τρεις μήνες φυλάκισης σε Ενγκαπέ

bet365

Με τρεις μήνες φυλακή με αναστολή τιμωρήθηκε ο από την Γαλλική δικαιοσύνη ο Ερβίν Ενγακπέ επειδή είχε επιτεθεί σε ελεγκτή τρένου ζητώντας να καθυστερήσει η αναχώρηση της αμαξοστοιχίας.

Το ότι είναι αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο είναι δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι πως ο Ερβίν Ενγακπέ είναι και ένας ιδιαίτερα περίεργος και χαρακτήρας που από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να τα κάνει όλα μπάχαλο.

Όπως τα είχε κάνει και στην Γαλλία όταν είχε επιτεθεί σε ελεγκτή προκειμένου να τον πείσει να καθυστερήσει η αναχώρηση αμαξοστοιχίας για να προλάβει να έρθει ένας φίλος του. Γι' αυτό το επεισόδιο η Γαλλική δικαιοσύνη τιμώρησε τον αρχηγό των... τρικολόρ με 3 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 3.000 ευρώ πρόστιμο.

Αυτό πάντως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του Ενγκαπέ με την δικαιοσύνη, καθώς ο ακραίος της Μόντενα κινδυνεύει με πολύ μεγαλύτερη ποινή, καθώς κατηγορείται πως επιστρέφοντας στην Μόντενα από αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό τριών ανθρώπων και στην συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο. Και μπορεί μετά από δύο μέρες να ανέλαβε με ανακοίνωσή του την ευθύνη και να ζήτηση συγνώμη, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια θα είναι η τιμωρία του.

 

Τελευταία Νέα