Και Ρώσος βολεϊμπολίστας ντοπέ με Meldonium!

Και Ρώσος βολεϊμπολίστας ντοπέ με Meldonium!

bet365

Μετά την Μαρία Σαράποβα και ένας Ρώσος βολεϊμπολίστας πιάστηκε ντοπέ με την ουσία Meldonium. Ο λόγος για τον διεθνή ακραίο Αλεξάντερ Μάρκιν.

Πριν κοπάσει καλά καλά ο θόρυβος από την ανακοίνωση της Μαρίας Σαράποβα πως έχει κάνει χρήσει απαγορευμένων ουσιών και συγκεκριμένα της ουσίας meldonium, ένας ακόμα Ρώσος αθλητής, αυτή την φορά του βόλεϊ είχε θετικό το πρώτο του δείγμα σε αυτή την ουσία.

Ο λόγος για τον 25χρονο ακραίο της Ντιναμό Μόσχας Αλεξάντερ Μαρκίν. Ο Μαρκίν είναι διεθνής και θεωρείται από τα μεγάλα ονόματα του χώρου και σίγουρα η είδηση του ότι το πρώτο του δείγμα πιάστηκε θετικό, κάνει τον γύρω του κόσμου.

Βέβαια μένει να δούμε τι θα γίνει με το δεύτερο δείγμα, προκειμένου να του επιβληθούν κυρώσεις, αλλά σε πολύ μεγάλο ποσοστό όταν κάποιος είναι θετικός στο πρώτο, είναι και στο δεύτερο. Ο 25χρονος ήταν ο παίκτης που συνέβαλε τα μέγιστα στο να κερδίσει η Ρωσία την Γαλλία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά κερδίζοντας 17 πόντους. Επίσης κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, ενώ το 2013 και 2015 κέρδισε το χρυσό στις δύο Πανεπιστημιάδες. Στην δεύτερη μάλιστα ήταν και σημαιοφόρος της Ρωσίας.

 

Τελευταία Νέα