Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το μεγάλο ντέρμπι στο φάιναλ φορ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το μεγάλο ντέρμπι στο φάιναλ φορ

Με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να είναι το μεγάλο ντέρμπι, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του F4 που θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα 26-27/3. Παναθηναϊκός-Κηφισιά το άλλο ζευγάρι.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το μεγάλο ντέρμπι στο φάιναλ φορ

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαρτίου το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών. Οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Κηφισιά θα παλέψουν για το τρόπαιο και σήμερα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση των δύο ημιτελικών. Εκεί είχαμε το μεγάλο ντέρμπι, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε μια επανάληψη τόσο του περσινού τελικού, όσο και αυτού του Λιγκ Καπ πριν λίγες μέρες.

Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με την Κηφισιά, ένα επίσης αμφίρροπο ζευγάρι, με την ομάδα των βορείων προαστείων να έχει έστω και για λίγο το προβάδισμά. Με δεδομένο το ότι αποφασίστηκε να γίνει το φάιναλ φορ στην Γλυφάδα, ήταν δεδομένο πως θα μιλούσαμε για διοργάνωση ειδικής διαχείρισης. Όπερ σημαίνει πως τα εισιτήρια δεν θα πάνε στις ομάδες αλλά θα διατεθούν από την Ομοσπονδία. Το τι τελικά θα ισχύσει θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες μετά και τις συζητήσεις και συσκέψεις που θα γίνουν.

 

 

Best of internet