Μόλναρ: «Να κερδίσουμε και πάλι τίτλους»

Μόλναρ: «Να κερδίσουμε και πάλι τίτλους»

Φώτης Καρακούσης
Μόλναρ: «Να κερδίσουμε και πάλι τίτλους»

bet365

Με στόχο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στην κορυφή, έφτασε σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό των «πρασίνων» η Μπριζίτκα Μόλναρ.

Θεωρείται και όχι άδικα μια από τις καλύτερες ξένες που έχει αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Το 2011 μάλιστα ήταν η καλύτερη παίκτρια του «τριφυλλιού», οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο του πρωτάθλημα. Ο λόγος για την Σέρβα ακραία Μπριζίτκα Μόλναρ η οποία μετά από ενέργειες των «πρασίνων» επέστρεψε στην Ελλάδα και την πρώην ομάδα της, βάζοντας ψηλά τον πήχη.

Όπως τόνισε και στις δηλώσεις της κατά την άφιξή της, η 30χρονη ακραία δεν έκρυψε πως βασικός της στόχος είναι να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στην κορυφή. Αναλυτικά ανέφερε: «Επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω το ίδιο και για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι μαζί θα κερδίσουμε ξανά τίτλους και κούπες και όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Θα χρειαστώ κάποιες προπονήσεις για να βρεθώ με τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά ξέρω κάποιες συμπαίκτριές μου όπως και τον προπονητή, αλλά είμαι βέβαιη πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα