Αποφάσεις της 120ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Αποφάσεις της 120ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Αποφάσεις της 120ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στην 120η συνεδρίαση που έγινε σήμερα συζήτησε και αποφάσισε τα ακόλουθα θέματα.

- Αποφασίστηκε το φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 να διεξαχθεί στην Κύπρο.
 
- Έγινε συζήτηση για το νέο κανονισμό σχέσεων με τους αθλητές καθώς και για τους διακανονισμούς των οφειλών των ΤΑΑ προς του αθλητές. Συστηθηκε τριμελης Επιτροπή από τους Χρήστο Γρόλιο, Χρήστο Ηλιάδη και Αναστάσιο Οικονομόπουλο για να ενημερώσουν τους νομικούς των υπόλοιπων ΤΑΑ.
 
- Αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με τον ΠΑΣΑΠ για να ορισθούν οι διαδικασίες που θέτει η νέα υπουργική απόφαση.

- Στάλθηκε και επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού και στον ΠΑΣΑΠ για να διορθωθείι ένα λάθος του ΦΕΚ για να προχωρήσουμε στην συμφωνία.
 
- Συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα και προγραμματισμού των αγώνων, όπως επίσης και αλλαγής λειτουργίας της Επιτροπής Πρωταθλήματος.
 
- Συζητήθηκε η επιστολή διαμαρτυρίας της Nova σε σχέση με τις συνεχείς αλλαγές ημερομηνιών στους αγώνες του πρωταθλήματος και θα αποσταλεί άμεσα απάντηση.
 
- Συζητήθηκε το θέμα της ανανέωσης της νέας τηλεοπτικής σύμβασης με την Nova και εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Ταρνατόρος να μιλήσει με τους υπευθύνους του τηλεοπτικού φορέα αμέσως μετά τις γιορτές.
 
- Αποφασίστηκε να γίνει ομάδα εργασίας από την ΕΣΑΠ και την διοίκηση του Φοίνικα Συρου που θα προετοιμάσει οργανωτικά τη διοργάνωση του φάιναλ-4 League Cup στην Σύρο.
 
- Συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας. Αποφασίστηκε στο επόμενο Δ.Σ να κληθεί η ΚΕΔ για να γίνει απολογισμός του Α' γύρου καθώς και να συζητηθούν θέματα λειτουργίας και πειθαρχικού δικαίου.
 
- Ενημερώθηκε το Δ.Σ για την παρουσία της ΕΣΑΠ στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ τις ημέρες των Χριστουγέννων.
 
- Έγινε ανάλυση των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει από την CEV σε σχέση με τις οφειλές ομάδων προς αλλοδαπούς αθλητές.
 
- Συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.
 
- Αποφασίστηκε η σύσταση Επιτροπής στην ΕΣΑΠ που θα έχει ως σκοπό την συμβουλευτική προσφορά των μελών της με αντικείμενο την ποιοτική ανάλυση των αγωνιστικών δεδομένων του Πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» καθώς και προτάσεις για κάθε θέμα ή αγωνιστικό ζήτημα που απασχολεί τα ΤΑΑ. Εντός των ημερών θα γίνει ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να πλαισιώσει την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Best of internet