Τζούριτς: «Θέλω μια διάκριση με την Εθνική» (gTV)

Φώτης Καρακούσης
Τζούριτς: «Θέλω μια διάκριση με την Εθνική» (gTV)

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών στο βόλεϊ και αστέρι της Τρεντίνο Δημήτρης Τζούριτς μιλάει στην κάμερα του gTV και δεν κρύβει πως όνειρό του είναι να πετύχει μια μεγάλη διάκριση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Από τα πρώτα του βήματα στο άθλημα του βόλεϊ, όλοι έλεγαν πως πρόκειται για ένα μεγάλο και σπάνιο ταλέντο. Έχοντας το κορμί από την μία και την βολεϊκή παιδεία του πατέρα του, ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν από αυτούς που έλεγες πως δύσκολα δεν θα τα κατάφερνε.
Βέβαια από την άλλη, ίσως ούτε ο ίδιος μπορεί να μην περίμενε να έφτανε στα 26 του να θεωρείται ένας από τους καλύτερους διαγώνιους στον κόσμο, να είναι βασικός και ηγέτης της τρομερής Τρεντίνο και να έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα κατακτώντας παντού τίτλους και δόξα, εκτός φυσικά από χρήματα.

Ο αρχηγός της Εθνικής βρέθηκε στην Ελλάδα ως παίκτης της Τρεντίνο προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και με την απόδοσή του συνέβαλε τα μέγιστα στο να κερδίσουν οι Ιταλοί. Το gazzetta.gr βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για το μεγάλο αυτό ματς και μίλησε μαζί του για την καριέρα του και τα όσα έχει πετύχει, το τι έχει πάρει από την κάθε χώρα (Τουρκία για Χάλκμπανκ, Ιταλία για Τρεντίνο, Κορέα για Κέπκο), τα πρώτα του βήματα και τους πρώτους τίτλους στον Ολυμπιακό και φυσικά την Εθνική ομάδα.

Ο 26χρονος διαγώνιος δεν έκρυψε πως μεγάλη του επιθυμία είναι να μπορέσει να πετύχει κάτι σημαντικό με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επισημαίνοντας πως το υλικό υπάρχει για να γίνει πραγματικότητα. Όσον αφορά τον χαρακτήρα του και παρότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παγκοσμίως παίκτη, με τις απαντήσεις του καταλαβαίνει κανείς γιατί σε αυτή την ηλικία έχει πετύχει όσα έχει πετύχει και είναι έτοιμος για πολλά περισσότερα.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα