Πρώτο δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό

Πρώτο δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Πρώτο δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το… δεξί στα φιλικά προετοιμασίας και επικράτησε με 3-1 (25-19, 25-16, 19-25, 25-19) του Εθνικού Πειραιά στο κλειστό της Κυψέλης.

Αυτό ήταν το πρώτο… ξεμούδιασμα για τους «πράσινους» μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να βλέπει σε αγωνιστική δράση τη νέα ομάδα. Αλλαγές σχημάτων και τακτικής περιελάμβανε το φιλικό προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να βγάλει συμπεράσματά του. Το βραζιλιάνικο δίδυμο των Φερέιρα-Ούγκο άφησε καλές εντυπώσεις, όπως και η ήρεμη δύναμη ο Βούλγαρος ακραίος, Άλεξ Σιμεούνοφ, αν και χρειάζεται ο απαραίτητος χρόνος συμμετοχής για όλους τους παίκτες.

Μετά τη λήξη του φιλικού, ο κόουτς του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ικανοποιημένοι είμαστε. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, παρόλη την κούραση κυρίως όσο πέρναγε η ώρα».

Ο προπονητής του Εθνικού Π, Γιώργος Κλαρούδας με τη σειρά του είπε: «Είναι το δεύτερο φιλικό δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, βγάλαμε καλά συμπεράσματα. Βγάλαμε καλά συμπεράσματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θα είναι καλή και φέτος. Μας δυσκόλεψε στην υποδοχή και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι».

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Φερέιρα, Μαρούλης, Ούγκο, Σιμεούνοφ, Πανταλέων, Κανέλλος, Πολυχρονιάδης (λ.), Ρούσης, Σαμαντά, Μπέλος, Μπούρας
Εθνικός Π. (Κλαρούδας): Λιόντας, Αλεξίου, Τοκάνης, Παπακυριάκου, Τουρνάκης, Μπάσης, Βολουδάκης (λ), Σιώπης, Δημητριάδης, Πουλής

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα