Τζιάνι: "Η Ελλάδα έχει μία πολύ καλή ομάδα"

Gazzetta team
Τζιάνι: "Η Ελλάδα έχει μία πολύ καλή ομάδα"

bet365

Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στην ‘Dvorana Tabor Arena’ ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα ολοκληρωθεί αύριο με το πρωινό χαλάρωμα, ωστόσο στο γήπεδο είχαμε συναντήσεις παλιόφιλων.

Ο Κουμεντάκης τα έλεγε με τον Τσέμπουλ (συμπαίκτες μέχρι πέρσι στην Ραβένα), ο Φιλίποφ με τον Πάγιενικ (συμπαίκτες στην Γιαστρέμπσκι κι ο Γκασπαρίνι με τον φυσιοθεραπευτή του στον Ηρακλή Στέλιο Ναβροζίδη.

«Δεν έχουμε ξεχάσει το τι έγινε πέρσι, αλλά μην νομίζετε ότι έχουμε το μυαλό μας κι όλη την ώρα σ’ αυτό. Σίγουρα εκείνος ο αποκλεισμός μας είχε πειράξει πολύ», είπε ο αρχηγός της Σλοβενίας και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τίνε Ούρναουτ ο οποίος δεν θα βρει αυτή τη φορά απέναντι του τον κολλητό του Δημήτρη Τζούριτς (με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες στο Τρέντο).

Η φιγούρα που ξεχώριζε πάντως από την Εθνική Σλοβενίας δεν ήταν άλλος από τον θρυλικό Αντρέα Τζιάνι, τον άλλοτε σπουδαίο παίκτη της μεγάλης Ιταλίας, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Σλοβένων.

«Έχετε μια πολύ καλή ομάδα και σε όλο το τουρνουά παίζεται εξαιρετικά. Νομίζω ότι η ήττα από την Λευκορωσία ήταν θέμα συγκέντρωσης, κι αυτό λέω και στους παίκτες μου τις τελευταίες ημέρες», είπε ο Τζιάνι και εξήγησε: «Είναι σημαντικά αυτά τα δύο ματς για την νοοτροπία που θέλω να έχουμε. Να παίζουμε σε κάθε ματς για την νίκη γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο ημιτελικός του European League είναι την επόμενη Τετάρτη».

Ο Τζιάνι χαρακτήρισε «σημείο αναφοράς για την Ελλάδα τον Τζούριτς, αλλά τα παιδιά που έχουν παίξει τα έχουν πάει περίφημα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα σας» και συμπλήρωσε: «Ξέρω για τον περσινό ημιτελικό, αλλά κάθε ματς είναι μια νέα ιστορία. Το τι έγινε στο παρελθόν δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το τι θα γίνει στο σήμερα».

 

Τελευταία Νέα