Γκόμεζ: «Έτοιμοι να φέρουμε το πρωτάθλημα»

Φώτης Καρακούσης
Γκόμεζ: «Έτοιμοι να φέρουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Παρότι έχρησε τον Ολυμπιακό φαβορί, ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ερνάντο Γκόμεζ δήλωσε έτοιμος να φέρει στην Θεσσαλονίκη το πρώτο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ.

Παίζοντας σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Ερνάντο Γκόμεζ όχι απλά κέρδισε τίτλους, αλλά θεωρήθηκε δικαίως ως ένας από τους καλύτερους ξένους που έχει αγωνιστεί στην χώρα μας. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα επέστρεψε φέτος στο πρωτάθλημά μας και με το καλημέρα έδειξε έτοιμος να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους τίτλους.

Ήδη συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει το Κύπελλο, ενώ ήταν μαζί με τον Χιμένες οι παίκτες που πήραν από το χεράκι την ομάδα τους και την πήγαν για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό. Εκεί θα βρει απέναντί του την πρώην ομάδα του, με τον ίδιο να δηλώνει πως φαβορί είναι οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ήξερα ότι το Παλατάκι θα είναι φουλ. Θέλαμε τη νίκη για εμάς, για τον κόσμο και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε υψηλό επίπεδο και τώρα πρέπει να σκεφτούμε τον τελικό».

Για τους τελικούς με Ολυμπιακό: «Τώρα ξεκινάει άλλο πρωτάθλημα. Τώρα είναι για μεγάλες ομάδες και για μεγάλους παίκτες. Είμαστε δυνατοί ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τώρα είναι η ώρα για να το γιορτάσουμε, για να γιορτάσουμε την πρόκρισή μας. Είχαμε στόχο την πρώτη και την πήραμε. Πήραμε και το κύπελλο και δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα δώσουμε μάχη. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και είναι φαβορί».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα