«Να κερδίσουν οι καλύτερες»! (vid)

Gazzetta team
«Να κερδίσουν οι καλύτερες»! (vid)

bet365

Το final four βόλεϊ γυναικών διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο και οι πρωταγωνίστριες έδωσαν τις ευχές του για μια... γιορτή όπου θα το «σηκώσει» η καλύτερη ομάδα!

Οι τέσσερις αρχηγοί των φιναλίστ του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός και Ηρακλής Κηφισιάς) μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στο δημαρχείο της πόλης και ευχήθηκαν να γίνει ένα πολύ καλό και θεαματικό τουρνουά που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός): «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Όλος ο κόσμος είναι ζεστός απέναντι μας. Εύχομαι να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο στους αγώνες και να καταλάβουν όλοι την ομορφιά του βόλεϊ. Καλή επιτυχία, ο καλύτερος να κερδίσει και να είναι ένα ωραίο διήμερο».

Ζένια Τσίμα (Παναθηναϊκός): «Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω για την άψογη μέχρι στιγμής φιλοξενία και συμπεριφορά της τοπικής κοινωνίας. Σίγουρα χαιρόμαστε που βρισκόμαστε σε μια γιορτή του βόλεϊ. Θέλω να τη χαρούν όλοι όσοι έρθουν στο γήπεδο και όσοι το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Και φυσικά όπως λέω πάντα να κερδίσει ο καλύτερος».

Σία Τοτσίδου (Πανναξιακός): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία την πόλη και τον κόσμο του Αγρινίου. Από τις πρώτες ώρες όλοι την έχουμε διαπιστώσει. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να ευχηθώ να παιχτούν ποιοτικά παιχνίδια και να προάγουμε υγιή αθλητισμό. Να είμαστε υγιείς και καλή δύναμη σε όλους. Σίγουρα υπάρχει άγχος όμως είναι εποικοδομητικό. Ο Πανναξιακός χτίζει την ιστορία του συλλόγου. Δεν νομίζω ότι υστερούμε σε κάτι ήρθαμε ισάξια όλες οι ομάδες εδώ με ματς νοκ άουτ. Ο καλύτερος θα κερδίσει στο τέλος».

Αθηνά Χρυσομάλλη (Ηρακλής Κηφισιάς): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για τη φιλοξενία. Για τη ζεστασιά που δίνει αυτή η πόλη. Να ευχηθώ όμορφο θέαμα και καλό βόλεϊ και ας κερδίσει ο καλύτερος».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα