Gazzetta TV: “Θέλουμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή!”

Φώτης Καρακούσης
Gazzetta TV: “Θέλουμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή!”

bet365

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης και Γιώργος Σπυριδάκης, μιλάνε στην κάμερα του Gazzetta TV και δηλώνουν έτοιμοι να ζήσουν την κάθε στιγμή της συμμετοχής της ομάδας στην Α1.

Την άνοιξη του 2012, έχοντας στο πλευρό τους και άλλους ανθρώπους που αγαπάνε το βόλεϊ, ξεκίνησαν με πολύ μεράκι μια προσπάθεια που για πολλούς φαινόταν ουτοπία. Να φτιάξουν ομάδα βόλεϊ γυναικών στην Σαντορίνη, ένα νησί που η αλήθεια είναι πως δεν είχε και τόσο μεγάλη σχέση με το άθλημα. Ωστόσο όταν υπάρχει μεράκι και όρεξη, όλα μπορούν να συμβούν, μέχρι και το να φτάσει η ομάδα που δημιούργησαν, στα μεγάλα σαλόνια της Α1.

Ο ΑΟ Θήρας, όχι απλά θα βρεθεί μαζί με τους μεγάλους, αλλά αν κρίνουμε από τις κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι, μπορεί να τις κοιτάξει στα μάτια. Το gazzetta.gr, βρέθηκε στην Σαντορίνη όπου και διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία τα Νομίκεια 2014 και μίλησε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου. Οι Γιώργος Σκοπελίτη και Γιώργος Σπυριδάκης, δεν θέλησαν να βάλουν τον πήχη ψηλά, αλλά ξεκαθαρίσαν πως είναι έτοιμοι να ζήσουν την κάθε στιγμή της συμμετοχής της ομάδας στην Α1.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα