Πανταλέων, Ανδρεόπουλος και έτοιμο ρόστερ για Παναθηναϊκό!

Πανταλέων, Ανδρεόπουλος και έτοιμο ρόστερ για Παναθηναϊκό!

Φώτης Καρακούσης
Πανταλέων, Ανδρεόπουλος και έτοιμο ρόστερ για Παναθηναϊκό!

bet365

Ημέρα ανακοινώσεων για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να γνωστοποιούν τον νέο τους προπονητή (Δημήτρης Ανδρεόπουλος) και το ρόστερ του, από το οποίο ξεχωρίζει η επιστροφή Πανταλέων.

Η αλήθεια είναι πως τα πάντα όσον αφορά το ρόστερ για τον Παναθηναϊκό είχαν κλείσει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και το μόνο που έμενε ήταν να βρεθεί η λύση με τον Στάθη Ντονά και να μπορέσουν οι «πράσινοι» να κάνουν τις ανακοινώσεις τους. Αυτό έγινε χθες και σήμερα Πέμπτη έγινε γνωστό και τυπικά η νέα ομάδα του «τριφυλλιού», με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να είναι ο νέος προπονητής, ενώ από τους παίκτες ξεχωρίζει η επιστροφή του Σωτήρη Πανταλέων.

Η ανακοίνωση για τους παίκτες

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει και επισήμως:

-Την επιστροφή του αρχηγού, Σωτήρη Πανταλέοντα (21/6/80, 2.02). Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός πέρυσι αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα, στην ομάδα των Καννών.

-Την ανανέωση της συνεργασίας με τον πασαδόρο Κώστα Στιβαχτή (22/5/80, 1.86) ο οποίος επίσης το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Εθνική Ομάδα, και με το λίμπερο/ακραίο Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (7/2/88, 1.90).

-Την επιστροφή του Θανάση Πρωτοψάλτη (12/9/93, 1.83). Ο διεθνής ακραίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Κηφισιάς, κατά την οποία έφτασε μέχρι τη βασική εξάδα της Εθνικής Ομάδας.

-Την απόκτηση του Μίχαλ Καμίνσκι (Michal Kaminski-17/5/87, 2.10). O Πολωνός διαγώνιος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Τσεστόχοβα.

-Την απόκτηση του Μπράιαν Κουκ (Brian Cook-6/1/92, 1.93). Ο Αμερικανός ακραίος τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανεπιστημίου Στάνφορντ.

-Την απόκτηση του Τζάιρο Χόι (Jairo Hooi-13/3/78, 2.03). Ο έμπειρος Ολλανδός κεντρικός πέρυσι αγωνίστηκε στη γερμανική Μιτελντόιτσλαντ.

-Την απόκτηση του Δημήτρη Δημητριάδη (24/04/94, 1.81). Ο Έλληνας πασαδόρος την περυσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, με τον οποίον κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και αναδείχτηκε καλύτερος πασαδόρος του final-4.

-Την απόκτηση του Θανάση Σαμαντά (7/2/92, 1.97). Ο Έλληνας κεντρικός την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Αργυρούπολη.

-Την απόκτηση του Βαγγέλη Λουκά (1/3/91, 1.94). Ο Έλληνας ακραίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αργυρούπολη.

-Την απόκτηση του Παναγιώτη Αδαμόπουλου (18/2/88, 1.97). Ο Έλληνας κεντρικός πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό.

-Την απόκτηση του Δημήτρη Ψάρρη (25/2/91, 1.96). Ο Έλληνας ακραίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Παλλήνη και παραχωρήθηκε για ένα χρόνο με υποσχετική.

-Την απόκτηση του Αλέξανδρου Αριστόπουλου (24/5/90, 1.91). Ο Έλληνας διαγώνιος παραχώθηκε με υποσχετική για ένα χρόνο από το Κολλέγιο Αθηνών.

-Την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπούρα (18/11/81, 1.81). Ο Έλληνας λίμπερο την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Κολλέγιο Αθηνών.

Τέλος, λύθηκε από κοινού η συνεργασία με τον κεντρικό, Γιάννη Μαδούρα, στον οποίο ο Σύλλογος εύχεται καλή στη συνέχεια της καριέρας του».

Η ανακοίνωση για το προπονητικό τιμ

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει και επισήμως ότι προπονητής της αντρικής ομάδας βόλεϊ αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο καταξιωμένος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, όπου έχει πανηγυρίσει πολλούς τίτλους ως αθλητής του Τριφυλλιού ενώ έχει διατελέσει προπονητής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου (2002-03, 2003-04).

Συνεργάτης του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα είναι άλλη μία ιστορική μορφή του Συλλόγου, ο Παύλος Καραμαρούδης, ο οποίος επίσης έχει πανηγυρίσει πολλούς τίτλους ως αθλητής, αλλά έχει εργαστεί και στο τεχνικό επιτελείο (2009-10). Μαζί τους, ως βοηθός προπονητή και στατιστικολόγος, θα είναι και ο προπονητής των ακαδημιών, Δημήτρης Μαρκάκης.

Το υπόλοιπο επιτελείο του Π.Α.Ο. απαρτίζεται από το γιατρό Χρήστο Διακόσια και το φυσικοθεραπευτή Απόστολο Σταφυλοπάτη.

Τιμ μάνατζερ της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Αλεξανδρής.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα