Τρίτος τελικός για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Φώτης Καρακούσης
Τρίτος τελικός για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

bet365

Με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη, ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμετρούνται την Τετάρτη (20:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια, με στόχο να κάνουν το 2-1 και να πάρουν προβάδισμα τίτλου.

Στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ είχε κάνει το πρώτο βήμα επικρατώντας με 3-1 του Ολυμπιακού. Στο Ρέντη οι «ερυθρόλευκες» αντέδρασαν νίκησαν με 3-0 και με την σειρά να είναι στο 1-1, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αύριο Τετάρτη (20:00) εκ νέου στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο κάνοντας το 2-1.

Οι εξέδρες του κλειστού είναι δεδομένο πως θα είναι κατάμεστες και μένει να δούμε αν η έδρα θα παίξει για ακόμα μία φορά ρόλο, όπως άλλωστε έχει παίξει στα έως τώρα παιχνίδια των δύο ομάδων. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Μανώλης Ρουμελιώτης θα έχει κανονικά τις Γιακουμή και Φερνάντες που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ και ο Γιάννης Νικολάκης θα έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του.

Ρουμελιώτης: «Ζήλος, επιθυμία και δίψα για νίκη»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανώλης Ρουμελιώτης μιλώντας για τον αυριανό τρίτο τελικό επισήμανε: «Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι, διαφορετικό από το προηγούμενο. Δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε, αφού δεν είχαμε καμία ημέρα ρεπό και υπάρχει σε όλη την ομάδα ζήλος, επιθυμία και δίψα για τη νίκη. Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και τα οποία ήταν αρκετά. Θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σερβίς και την υποδοχή άλλωστε τα δύο πρώτα μας εκεί κρίθηκαν και θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση για να πάρουμε τη νίκη».

Νικολάκης: «Θα το κρίνει η ενέργεια και ο αθλητικός εγωισμός»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης ανέφερε: «Ο κόσμος δίνει παλμό και είναι ένα αβαντάζ, όπως φάνηκε και στους δύο πρώτους τελικούς. Εδώ που έχει φτάσει η σειρά, λιγότερο μετράει η τεχνική και η τακτική και περισσότερο η προσωπικότητα, η ενέργεια κι ο αθλητικός εγωισμός των αθλητριών… Περιμένω ένα πολύ δυνατό και πάλι παιχνίδι το οποίο δεν νομίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού ξέρουμε ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχει κάτι που είναι κρυφό… Είναι θέμα καθαρά ημέρα και συγκέντρωσης».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα