Τέλος ο Καζάζης, Λεώνης το φαβορί!

Τέλος ο Καζάζης, Λεώνης το φαβορί!

Φώτης Καρακούσης
Τέλος ο Καζάζης, Λεώνης το φαβορί!

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί από την Δευτέρα ο Στέλιος Καζάζης με τον έμπειρο προπονητή να υποβάλει την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή. Ο Αλέκος Λεώνης το φαβορί να τον αντικαταστήσει.

Και ενώ ο ΠΑΟΚ είχε αρχίσει να ανεβάζει ταχύτητα κερδίζοντας με δύο νίκες την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, ενώ και στο πρωτάθλημα είχαν έρθει οι νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό υπήρξε η παραίτηση του Στέλιου Καζάζη. Ο έμπειρος προπονητής έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας για οικογενειακούς όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς λόγους και πλέον οι «ασπρόμαυροι» θα κοιτάξουν άμεσα να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της ομάδας μας Στέλιος Καζάζης υπέβαλλε πριν από λίγο στη διοίκηση του τμήματος την παραίτηση του. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Αθήνα. Παρά και τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον πρόεδρο του ΤΑΠ Γιώργο Ανδρέου να τον μεταπείσει, για να συνεχίσουν μαζί το πλάνο που είχαν χαράξει από την αρχή της χρονιάς , αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου παρουσία του Στέλιου Καζάζη ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας για την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού και από σήμερα η διοίκηση ξεκινά την αναζήτηση του αντικατάσταση του.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εύχεται στον Στέλιο Καζάζη καλή τύχη σε ότι και αν κάνει».

Μεγάλο φαβορί για να καθίσει στο πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο Αλέκος Λεώνης και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή που όσον αφορά τους συλλόγους, έχει κάνει μεγάλη καρέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις στον Ηρακλή. Αν τελικά δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Λεώνη, ο οποίος παραμένει το μεγάλο φαβορί, θα παίξει δυνατά και το όνομα του Γιάννη Καλμαζίδη που βρίσκεται μια ανάσα από τον Παμβοχαϊκό, αλλά δεν θα τον χάλαγε να μείνει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα