Νέο μπαμ με Αλεξίεφ ο Ολυμπιακός (vids)

Νέο μπαμ με Αλεξίεφ ο Ολυμπιακός (vids)

Νέο μπαμ με Αλεξίεφ ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Μια ανάσα από το να κάνει ένα ακόμα μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Τοντόρ Αλεξίεφ είναι ο Ολυμπιακός με ξένα ΜΜΕ να θεωρούν την μεταγραφή τελειωμένη.

Δεν έχει τελειωμό η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την επιστροφή τους στην κορυφή της χώρας. Έτσι μετά την... βόμβα με τον Πολωνό πασαδόρο Φαμπιάν Ντρζίζγκα, βρίσκονται μια ανάσα από ένα ακόμα μεγάλο μπαμ και συγκεκριμένα με την συμφωνία με τον διεθνή Βούλγαρο ακραίο Τοντόρ Αλεξίεφ.

Για την ακρίβεια ξένα ΜΜΕ που ασχολούνται εκτενώς με το βόλεϊ, αναφέρουν πως ο σπουδαίος αυτός παίκτης έχει συμφωνήσει και το μόνο που μένουν είναι οι μεταγραφές και οι ανακοινώσεις. Ο 34χρονος Βούλγαρος έχεις δύο μέτρα ύψος και ξεκίνησε την καριέρα του στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ πριν μετακομίσει στην Λέφσκι Σόφιας.

Στην συνέχεια αναχώρησε για τυο εξωτερικό παίζοντας σε Ούραλ Ούφα, Κοριγιάνο, Χάλκμπανκ, Εκατερίνεμπουργκ, Μπελεντίγεσι, Μόντζα, Σουργκούτ και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Αργεντινή και σε UPCN και την Πέρσοναλ Μπολιβάρ κατακτώντας με την δεύτερη το πρωτάθλημα.

Όπως φαίνεται και στο πλούσιο βιογραφικό του μιλάμε για έναν παίκτη που έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ με την Εθνική Βουλγαρίας έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας το 2006 και το Παγκόσμιο Κύπελλο επίσης της Ιαπωνίας έναν χρόνο πιο μετά.

Στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει κάτι, αλλά όλοι λένε πως σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές και θα τελειώσει αυτή η μεγάλη μεταγραφή για τους Πειραιώτες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα