Αρσενιάδης: «Κερδίσαμε ένα ματς υψηλού επιπέδου…»

Gazzetta team
Αρσενιάδης: «Κερδίσαμε ένα ματς υψηλού επιπέδου…»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Αρσενιάδης τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης μς την Αυστρία, που βρήκε την Εθνική να επικρατεί με 3-2

«Δεν ήταν τυχαία η νίκη της Αυστρίας επί της Σλοβακίας. Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ, είχαμε ενέργεια και προηγηθήκαμε 2-0. Μετά έπεσε η ποιότητα στο σερβίς μας και τους επιτρέψαμε να παίξουν χωρίς λάθη και με 75% στην επίθεση. Αν σταθεροποιήσουμε το σερβίς μας θα πάμε πολύ καλύτερα. Στο ται μπρεικ, παρότι φάνηκε ότι έπαιζαν καλύτερα, κερδίσαμε εμείς, με εντυπωσιακές ενέργειες στην άμυνα και στο μπλοκ. Γενικά ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι σε πολύ υψηλό επίπεδο και από τις δυο ομάδες. Την τρίτη ημέρα παίζουμε με την Ολλανδία, το φαβορί της διοργάνωσης και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Δημήτρης Τζούριτς: "Παλεύουμε κάθε μπάλα..."
Ο αρχηγός Δημήτρης Τζούριτς δήλωσε μετά τη νίκη θρίλερ της Εθνικής με 3-2 επί της Αυστρίας: «Ήταν μια σημαντική νίκη, μπορούσαμε να κερδίσουμε και 3-0, αλλά μετράει η αντίδραση μας μετά το 2-2. Έχουμε σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και παίζουμε με τραυματισμούς για την Εθνική. Παλεύουμε κάθε μπάλα, δεν τα παρατάμε. Έχουμε νεύρα, ξεσπάσματα και χαρές όπως αρμόζει σε κάθε σπουδαίο ματς. Θέλουμε πολύ την πρόκριση και θα τη διεκδικήσουμε απέναντι στο φαβορί την Ολλανδία. Αν παίξουμε καλό βόλει όλα μπορούν να γίνουν».

Πανταλέων: "Μπορούμε με Ολλανδία"
Ο Σωτήρης Πανταλέων είπε από την πλευρά του: «Η Αυστρία είναι πολύ καλή ομάδα και θα ήταν άδικο να μη κερδίσουμε. Μας βγήκε κούραση μετά το 2-0, αλλά στο ται μπρεικ επανακάμψαμε κι αυτό έχει αξία. Έχουμε παίκτες με ταλέντο και στα κρίσιμα σημεία, με ατομικές ενέργειες, κάνουν τη διαφορά. Η Ολλανδία είναι το φαβορί, αν όμως παίξουμε όπως στα νικηφόρα σετ με την Αυστρία, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».

Basket League, Oλυμπιακός - Αρης, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα