«ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ Κύπελλο» και στα Σπάτα! (vid)

«ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ Κύπελλο» και στα Σπάτα! (vid)

bet365

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει τους θριαμβευτές στο «Μακεδονία», ωστόσο η πρώτη αποθέωση για την ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα υπήρξε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!!!

Πρωτόγνωρες στιγμές ζουν οι παίκτες βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς ναι μεν το φετινό δεν ήταν το πρώτο, αλλά το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έτσι όπως ήρθε και κυρίως στο γήπεδο που κατακτήθηκε το έχει κάνει για όλους πιο γλυκό. Ήδη οι οπαδοί του... δικεφάλου ετοιμάζουν υποδοχή στον Χόρχε Ελγκέτα και τους παίκτες του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», αλλά η πρώτη έγινε ήδη και ήταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πάνω από 30 φίλοι της ομάδας περίμεναν την αποστολή που έφτανε για να αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη και μόλις το πούλμαν σταμάτησε έγινε χαμός. Ο κόσμος άρχισε να τραγουδάει, με τους παίκτες αφού αρχικά τα έχασαν γιατί δεν το περίμεναν, να κατεβαίνουν κάτω και να γίνονται ένα με τους φιλάθλους. Όλοι τραγουδούσαν για το πρωτάθλημα που κατακτήθηκε με τον Αχιλλέα Τζήκα να μην αφήνει την κούπα από τα χέρια του. Μεγάλες στιγμές και οι μεγαλύτερες έρχονται σε αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και μετά στα μπουζούκια!

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα