Αγκάμεζ: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τα πάρουμε όλα!»

Gazzetta team
Αγκάμεζ: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τα πάρουμε όλα!»

bet365

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, στις δηλώσεις του δεν θέλησε να μείνει στην απίστευτη εμφάνιση του κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο τελικό, στον οποίο πέτυχε 24 πόντους, αλλά στην νίκη της ομάδας του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Θέλω να παίζω για να βοηθώ την ομάδα και να τα πάρουμε όλα. Τα πράγματα πάνε καλά και είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη στο πρώτο ματς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εγώ έπαιξα καλά, γιατί είχα καλές μπάλες από τον πασαδόρο και έβγαιναν καλές υποδοχές. Αφιερώνω τη νίκη στην κόρη μου. Θέλαμε πολύ καιρό ένα μωρό με την γυναίκα μου με την οποία παντρεύτηκα. Έχω μία καλή γυναίκα και μία καταπληκτική κόρη», δήλωσε ο Αγκάμεζ.

Ο Θανάσης Τερζής από την πλευρά του τόνισε σχετικά με την εμφάνιση του Αγκάμεζ: «Είναι ο καλύτερος επιθετικός, χτυπάει όλες τις ψηλές μπάλες και εμείς δεν μπορέσαμε να τον περιορίσουμε, παρότι θα μπορούσαμε.

Ο Ολυμπιακός είναι άλλου επιπέδου ομάδα μέσα στην έδρα του και ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε Την Παρασκευή στο Παλατάκι θα παίξουμε για τη νίκη. Πιστεύουμε σε αυτήν, αν δεν πιστεύαμε ότι είναι ανατρέψιμη η κατάσταση δεν θα προσπαθούσαμε. Δεν χάνεις από έναν παίκτη αν παίζεις καλά».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα είπε: «Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το πρώτο ματς στην έδρα μας. Η ομάδα έπαιξε καλά άμυνα και μπλοκ, όμως ο Αγκάμεζ ήταν ασταμάτητος. Είναι δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό.

Παρά το γεγονός ότι και το ποσοστό του Ολυμπιακού στην επίθεση δεν ήταν καλό, έφτασαν στη νίκη γιατί ήταν καλοί στην άμυνα και ο Αγκάμεζ τέλειωσε όλες τις επιθέσεις. Εμείς είχαμε ποσοστό 33% κόντρα μάλα, ενώ ο Ολυμπιακός 52%. Την κόντρα μπάλα του Ολυμπιακού την πέτυχε ο Αγκάμεζ μόνος του. Ήταν ένας αγώνας και κοιτάμε μπροστά».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε για την μουρμούρα που μπορεί να ξεκινήσει με αφορμή αυτή την ήττα, την πρώτη του όσο διάστημα έχει την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου: «Μετά από αυτό θα αρχίσουν κάποιοι να μιλούν για τον προπονητή, παρότι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήμουν καλός... έτσι είναι αυτά».

Τέλος, ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος τονισε: «Ο Αγκάμεζ ήταν εκπληκτικός και ήταν πολύ δύσκολο να χάσουμε. Τέλειωσε ότι δύσκολη μπάλα υπήρχε. Η νίκη αυτά μας χαροποιεί γιατί μας φέρνει πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Ελπίζω την Παρασκευή να είμαστε καλύτεροι σε κάποιους τομείς που δεν ήμασταν σήμερα καλοί».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα