Επέστρεψε στην Α1 ο Πορφύρας

Gazzetta team
Επέστρεψε στην Α1 ο Πορφύρας

bet365

Ο Πορφύρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Κηφισιάς και κάνοντας το 2χ2 στο τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών που διεξάγεται στη Λαμία, σφράγισε την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (21+).

Η αναμέτρηση στα τρία πρώτα σετ ήταν συναρπαστική με τον Πορφύρα να καταφέρνει να πάρει το πρώτο και το τρίτο σετ στις λεπτομέρειες (αν και είχε πάρει και στα δύο σημαντικές διαφορές) και μετά το 1-2 να επικρατήσει με σχετική ευκολία κάνοντας το 2 στα 2 κι εξασφαλίζοντας το πρώτο από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του.

Η γνώμη του πάγκου
Σπύρος Χουντουμάδης: «Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων στο ίδιο επίπεδο, αλλά ο Πορφύρας έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα κι εμείς είχαμε θέματα με την υποδοχή μας. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ ήμασταν πίσω στο σκορ κι ενώ τα γυρίσαμε, στο φινάλε δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Κι αυτά τα δύο σετ ήταν κρίσιμα για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Πορφύρας έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι κι εμείς αύριο πρέπει να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες»

Βασίλης Πανδής: «Σήμερα παίξανε οι δύο καλύτερες της κατηγορίας κι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Κρατήσαμε την τακτική μας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, κερδίσαμε δίκαια και αποζημιώσαμε τον κόσμο που ήρθε για να δει τα παιχνίδια. Όταν κοπιάζεις όλο το χρόνο κι έχεις χύσει πολλά λίτρα ιδρώτα στο γήπεδο και στο τέλος καταφέρνεις να πετύχεις το στόχο που έχεις θέσει από την αρχή της χρονιάς, λογικό είναι υπάρχει ικανοποίηση κι έτσι αισθανόμαστε όλοι στον Πορφύρα για την επιστροφή μας στην Α1 Γυναικών».

Τα σετ: 23-25, 25-21, 23-25, 18-25
Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης) Κοσμά, Λαμπρινίδου, Κουτουξίδου, Κωνσταντίνου, Γιαννέλου, Βογιατζόγλου Ι., Λύρα –λ / Κόττα –λ, Κωνσταντέλλου, Τσελέπη.
ΑΟΦ Πορφύρας (Πανδής) Ράπτη, Φωτεινού, Γκολφινοπούλου, Χρήστου, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Μουστάκη-λ / Γκούρα, Καράκου, Ξαγοραράκη, Κελεσίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα