Μπόσκαν: «Μόνο αν το κατακτήσουμε θα πούμε πως το πήραμε»

Φώτης Καρακούσης
Μπόσκαν: «Μόνο αν το κατακτήσουμε θα πούμε πως το πήραμε»

bet365

Χαμηλούς τόνους από τον τεχνικό του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν, με τον Σέρβο να τονίζει πως μόνο αν κατακτηθεί το Κύπελλο θα μπορεί να μιλήσει για επιτυχία. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Τι και αν η ομάδα του όχι απλά κέρδισε, αλλά ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στο ημιτελικό του Κυπέλλου; Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν κράτησε χαμηλούς τόνους αναφέροντας τα εξής: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα. Πήραμε το πρώτο σετ και στη συνέχεια χάσαμε το δεύτερο το οποίο δεν ήταν εύκολο για εμάς να επανέλθουμε. Στο τρίτο σετ και κυρίως στο τέταρτο σετ παίξαμε καλά. Γενικότερα παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι, αλλά την καλύτερη μας απόδοση την είχαμε στο τέταρτο σετ».

Για τον τελικό κόντρα στον ΑΟΠ Κηφισιάς ανέφερε: «Μπορεί να είναι το αουτσάιντερ όμως μιλάμε για ένα παιχνίδι τελικό. Μόνο όταν κατακτήσουμε το Κύπελλο θα μπορούμε να πούμε ότι το κάναμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα ανοικτό παιχνίδι και πρέπει να το προσεγγίσουμε όπως κάναμε σε αυτό με τον ΠΑΟΚ»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα