Κύπελλο Γυναικών: Παναθηναϊκός ΑΟ-Ολυμπιακός ΟΣΦΠ

Gazzetta team
Κύπελλο Γυναικών: Παναθηναϊκός ΑΟ-Ολυμπιακός ΟΣΦΠ

bet365

Στο ΔΑΚ Γλυφάδας, ο τυπικά γηπεδούχος Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών (μετάδοση ζωντανά από την ΕΡΤ2).

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, οι δυο προπονητές και οι δυο αρχηγοί των «αιωνίων» αντιπάλων κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους για το μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών του θεσμού.

Μερτέκη: «Ο καλύτερος να κερδίσει»

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λίτσα Μερτέκη δήλωσε: «Ευχαρίστουμε το Δήμο Γλυφάδας για τη διοργάνωση, ελπίζωνα έχουμε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο με πολύ κόσμο και ο καλύτερος να κερδίσει».

Καζάζης: «Δεν ήρθαμε για τη συμμετοχή»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο που φιλοξενεί αυτό το Final-4. Eύχομαι σε όλες τις ομάδες, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις διοικήσεις καλή επιτυχία σε όλους. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα και η οργάνωση θα είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι για ένα Final-4 γυναικών. Θεωρώ ότι θα υπάρχουν όμορφοι και δυνατοί αγώνες και αυτό θα είναι μια πολύ καή διαφημοιση για το γυναικείο βόλεϊ. Από εκεί και πέρα για εμάς, για την ομάδα μου δεν έχουμε έρθει για τη συμμετοχή έχουμε προετοιμαστεί γι αυτά τα παχνίδια. Έχουμε ένα μεγάλο εμπόδιο που είναι η ομάδα του Ολυμπιακου, μια ομάδα με μέταλλο και πολύ δυνατη. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να περάσουμε αυτό το εμπόδιο. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά δεν έχουμε έρθει εδώ για τη συμμετοχή. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι να είναι ένα όμορφο διήμερο για όλους μας.

Κοβάτσεβιτς: «Όλες οι ομάδες έχουν την ίδια φιλοδοξία»

Από τη μεριά των «ερυθρολεύκων», ο τεχνικός Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σημείωσε: «Να ευχαριστήσω τη Γλυφάδα που διοργανώνει αυτό το Final 4, και ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο και και στα δύο παιχνίδια. Όλες οι ομάδες έχουν την ίδια φιλοδοξία στο τουρνουά, όπως και ο Ολυμπιακός. Πρώτον θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και να δούμε ένα πολύ καλό βόλεϊ».

Χριστοδούλου: «Όμορφο θέαμα για το φίλαθλο κοινό»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γίνει στην Αθήνα και στη Γλυφάδα αυτό το Final 4. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο, να υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα όπως τα τελευταία χρόνια, και να υπάρξει ένα πολύ όμορφο θέαμα σε όλο το φίλαθλο κοινό».

Το πρόγραμμα του Final4:

Σάββατο 4/3

Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
17.00 Α.Ο Μαρκοπούλο-Πανναξιακός ΑΟΝ (ΕΡΤ3)
Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
19.30 Παναθηναϊκός Α.Ο – Ολυμπιακός ΣΦΠ (ΕΡΤ2)

Κυριακή 5/3

18:00, ΤΕΛΙΚΟΣ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα