Επίδειξη δύναμης ο αήττητος Αστέρας Νικαίας!

Gazzetta team
Επίδειξη δύναμης ο αήττητος Αστέρας Νικαίας!

bet365

Με τον ιδανικότερο τρόπο έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος για την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αστέρα Νικαίας, που επικράτησε εκτός έδρας του Πειραϊκού με 3-1 σετ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας το αήττητο!

Εξαιρετική εμφάνιση, παρά την απουσία της βασικής κεντρικού Κυριακής Τάσσιου και σπουδαία νίκη ενάντια στον 3ο της βαθμολογίας, με τον προπονητή Παναγιώτη Μαρούλη να δίνει χρόνο συμμετοχής και στις 12 αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του!

Στα δύο πρώτα σετ ο Αστέρας δεν είχε κανένα πρόβλημα να… λυγίσει την αντίπαλο, όμως η έλλειψη ψυχραιμίας στο επόμενο έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Πειραϊκό, που πήρε το σετ με 25-23.

Εμφανώς πιο συγκεντρωμένες στη συνέχεια οι αθλήτριές των φιλοξενούμενων, μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένες να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και τελικά τα κατάφεραν με το υπέρ τους 25-11!

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των νικητών, Παναγιώτης Μαρούλης αναφέρθηκε στην απόφασή του να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν μετανιώνω που έβαλα όλα τα παιδιά πάλι σε όλα τα σετ να παίξουν και αυτό θα γίνεται σε κάθε παιχνίδι όπως κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος»!

 

Τελευταία Νέα