Και ο Ν' Γκαπέ το βιολί του... (vids)

Φώτης Καρακούσης
Και ο Ν' Γκαπέ το βιολί του... (vids)

bet365

Ακόμα μία παράσταση του Έρβιν Ν' Γκαπέ στο ντέρμπι με την Λούμπε, με τον Γάλλο να μας προσφέρει απίστευτο θέαμα όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν.

Οκ θα πείτε «καλά πάλι με αυτόν τον παίκτη ασχολείστε»; Δεν έχετε άδικο αλλά από την άλλη δεν φταίμε εμείς, ο Ν' Γκαπέ φταίει που μας προσφέρει απίστευτο θέαμα. Ο άνθρωπος δεν έχει αντίπαλο στο τομέα αυτό και ίσως είναι ο μόνος στον κόσμο που μπορεί να κάνει τόσο καλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όπως τα έκανε και στο ματς με την Λούμπε, το μεγάλο ντέρμπι όπου αναμετρήθηκαν δύο από τους καλύτερους ακραίους στον κόσμο. Ο Ν' Γκαπέ και ο Χουαντορένα.

Ο Γάλλος νίκησε τον Κουβανό (Ιταλό πλέον), πραγματοποιώντας μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση. Και τι δεν έκανε. Ειδικά σε ένα από τα βίντεο αφού αρχικά παίρνει έναν άσο με πανέξυπνο σερβίς, μετά βγάζει μαγική άμυνα και στην συνέχεια της φάσης κερδίζει και τον πόντο από την πάιπ. Σε ένα άλλο βίντεο έκανε επίθεση με μανσέτα (χάθηκε ο πόντος λόγω της όμορφης άμυνας του Χουαντορένα).

Και επειδή βάζουμε συνέχεια του Ν' Γκαπέ, αξίζει να μπει και ο τυχερός πόντος του πασαδόρου της Μόντενα Σαντιάγκο Ορντούνα ο οποίος έβγαλε άμυνα και είδε την μπάλα να πέφτει αντίπαλο τερέν και η ομάδα του να κάνει έτσι το 5-3 στο τάι μπρέικ.

 

Τελευταία Νέα