Ντέρμπι στη Βούλα και νίκη για Μαρκόπουλο

Gazzetta team
Ντέρμπι στη Βούλα και νίκη για Μαρκόπουλο

bet365

Το Μαρκόπουλο ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με την Θέτιδα στην Βούλα επικρατώντας με 3-2 παρότι βρέθηκε πίσω με 0-2.

Στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής στη Βούλα, η Θέτιδα αν και προηγήθηκε με 2-0 «λύγισε» από το μαχητικό Μαρκόπουλου που έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2 σετ, παίρνοντας πολύτιμο δίποντο ενώ οι γηπεδούχες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Αποφασισμένη να πάρει τους πρώτους βαθμούς της, η Θέτιδα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, πήρε διαφορά (18-10) απέναντι στο Μαρκόπουλο που ξεκίνησε νωθρά και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο σετ με αποτέλεσμα το 1-0 με 25-19 για τις γηπεδούχες.

Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι γηπεδούχες παρουσιάστηκαν εξίσου συγκεντρωμένεςκαι ανταγωνιστικές στο δεύτερο σετ. Ο ΑΟΜ ήταν κοντά στο σκορ (19-17, 21-19) αλλά η ομάδα της Βούλας διατηρώντας τη μικρή διαφορά κατάφερε να πάρει το σετ 2-0 (25-22) και τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα!

Στο τρίτο σετ και πάλι η Θέτιδα μπήκε καλύτερα, είχε τον έλεγχο (14-10, 17-15-11) μέχρι το 17-17 όπου το Μαρκόπουλο ισοφάρισε σε 17-17 και μείωσε σε 2-1 σετ με 22-25.

Η «σκληροτράχηλη» ομάδα του Μαρκόπουλου είχε... επιστρέψει στο παιχνίδι και με πίεση από το σερβίς δυσκόλεψε στο τέταρτο σετ την αντίπαλη υποδοχή για να επέλθει η ισοφάριση σε 2-2 (11-25).

Στο τάι μπρέικ έγινε πραγματική μάχη με τις δυο ομάδες να διεκδικούν στα ίσα το θετικό αποτέλεσμα. Το Μαρκόπουλο πέρασε με +3 (8-11) αλλά η Θέτιδα αμέσως μάζεψε τη διαφορά (11-11) ενώ λίγο αργότερα πέρασε μπροστά με 13-12 εκμεταλλευόμενη λάθος του ΑΟΜ. Η ομάδα του Μαρκόπουλου επέστρεψε εκ νέου, ισοφάρισε και είχε τον τελευταίο λόγο με ρίσκο στο σερβίς για το 14-16 και την τελική επικράτηση μέσα στη Βούλα.

Η γνώμη του πάγκου

Αγγελική Γεωργοπούλου: «Θα μπορούσε να είχε τελειώσει και 3-0. Οριακά χασαμε το τρίτο σετ, το τέταρτο ήταν ένα σετ που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας. Έγιναν πολλά λάθη στη υποδοχή, χαλάρωσαν οι παίκτριες, χάσανε την αυτοσυγκέντρωσή τους και έφυγε το σκορ. Στο 5 μπήκαμε δυναμικα να παίξουμε λίγο ελεύθερα όπως στο πρώτο σετ Μας βγήκε η ατκική μας στο σερβίς. Από την άλλη η κούραση ίσως και η απειρία μας κόστισαν ακόμα μερικούς βαθμούς».

Γιάννης Νικολάκης: «Κρατάω μόνο την ανατροπή. Δεν παίξαμε καλά. Συγχαρητήρια στη Θέτιδα πάλεψε μέχρι το τέλος, η ρουλέτα εκεί είναι και τύχη. Νομίζω ότι έπαιξε καλύτερα από εμάς. Είπα και στην αρχή της χρονιάς θέλει πολύ υπομονή αυτή η ομάδα. Κρατάω και δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μου μόνο για την ανατροπή. Συγχαρητηρια στη Θέτιδα γιατί τα παιδιά παλέψανε. Γενικά είμαι στεναχωρημένος με την εμφάνιση».

Τα σετ: 25-19, 25-22, 22-25, 11-25, 14-16

Θέτις Β.( Γεωργοπούλου): Κιουτσιούκη, Αργυροπούλου, Τουρνάκη, Χριστινίδου, Τοντάι, Βαρουδάκη, Ξυντάρα -λ / Μελετιάδη, Γαληνού, Λεωνίδου, Βρέλου

Μαρκόπουλο (Νικολάκης) : Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλάιν, Φακοπουλίδου, Διάlλα, Ιακωβίδου –λ/, Καρακάση, Νικολογιάννη, Λιάγκη, Πατεράκη

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα