Στο φιλέ για την 4η αγωνιστική η Volley League γυναικών

Gazzetta team
Στο φιλέ για την 4η αγωνιστική η Volley League γυναικών

bet365

Η μάχη του Πανναξιακού με την ΑΟ Θήρας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Volley League γυναικών.

Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας


Το ντέρμπι των Κυκλάδων μεταξύ Πανναξιακού και ΑΟ Θήρας στη Νάξο δεσπόζει στην 4η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.
Το ΔΑΚ Νάξου αναμένεται γεμάτο για να δώσει ώθηση στις αθλήτριες του Κώστα Παπαδόπουλου και στόχος είναι το 4Χ4 στο πρωτάθλημα. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία της Αμάντα Μπράουν, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο.
Πλήρης θα ταξιδέψει ο ΑΟ Θήρας, με τον Γιώργο Ρούση να επιστρέφει ως αντίπαλος πλέον στη Νάξο. Άπαντες στη Σαντορίνη γνωρίζουν την δυσκολία του αγώνα, με τον Έλληνα τεχνικό να ζητάει συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΔΑΚ Νάξου (οδηγός) 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Ονόπας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ολυμπιακός – ΑΣ Μακεδόνες

Ο Ολυμπιακός μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και υποδέχεται τους αήττητους Μακεδόνες στο «Μελίνα Μερκούρη», για την 4η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.
Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς εκμεταλλεύτηκε την αγωνιστική απραξία της ομάδας του, πραγματοποιώντας καθημερινές σκληρές προπονήσεις για να παραμείνουν οι αθλήτριές του σε εγρήγορση.
Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στόχος του συλλόγου είναι μία καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή και αήττητο και χωρίς να χάσει σετ στα δυο πρώτα ματς Ολυμπιακό και να κερδίσουν πράγματα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μ. Μερκούρη (οδηγός)16.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Μεταξά, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Δραγουμάνος, Γραμματεία: Αλεβετσοβίτης.

ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηλιούπολης

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν δίνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου ο Πορφύρας στο «Π. Σαλπέας», απέναντι στην Ηλιούπολη (4η αγωνιστική, 20.00).
Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί Μαρκόπουλου και Κορίνθου, θέλει να πετύχει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις σε μία δύσκολη έδρα.
Ο Πορφύρας με την βοήθεια και του κόσμου του θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να ανέβει παράλληλα η ψυχολογία των αθλητριών του Βασίλη Πανδή.

Π. Σαλπέας (οδηγός) 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Πρέντζας, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου, Επόπτες: Σταυράτη, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΣΠ Κόρινθος


Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών θα διεκδικήσουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στο κλειστό των Μεσογείων Μαρκόπουλο και Κόρινθος.
Ο ΑΟΜ θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Ο Τόμο Πάουν και ο Γιώργος Μπούκουρας με χαρά βλέπουν κενά τα απουσιολόγια τους. Η αναμέτρηση θα προβληθεί σε live streaming από το telesport.gr.

Μαρκόπουλου (οδηγός) 18.00: ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Σταρίδας, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Νικάκης, Γραμματεία: Βλάσσης.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα