Στη Ρωσία και τη ASK Nizhny Novgorod θα πασάρει ο Φιλίποφ

Φώτης Καρακούσης
Ο Ντίμα Φιλίποφ

bet365

Μεγάλο άλμα στην καριέρα του κάνει ο Ντίμα Φιλίποφ με τον διεθνή πασαδόρο μετά το άκρως πετυχημένο πέρασμά του από την Ελβετία να συνεχίζει στην Ρωσία και τη ASK Nizhny Novgorod.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίμα Φιλίποφ. Ο 33χρονος πασαδόρος μετά το άκρως πετυχημένο πέρασμά του από την Ελβετία όπου με τη φανέλα της Άμρισβιλ κατέκτησε τα πάντα και πρόσφατα ακόμα ένα Κύπελλο, θα συνεχίσει στην Ρωσία και την ASK Nizhny Novgorod. Στη Ρωσία θα έχει αντίπαλο τον πατέρα του, Γιούρι Φιλίποφ που είναι προπονητής της Yenisey Krasnoyarsk.

Ο Φιλίποφ πραγματοποιεί έτσι ένα άλμα στην καριέρα του, καθώς όπως αναφέραμε το Ρωσικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και παρέμεινε ακόμα και όταν οι ομάδες της χώρας δεν έπαιζαν (και συνεχίζουν να μην παίζουν) στην Ευρώπη λόγω του πολέμου με την Ουκρανία.

Η ASK Nizhny Novgorod θα είναι η 5η ομάδα εκτός συνόρων για τον Έλληνα πασαδόρο, μιας και εκτός της Ελβετικής Άμιρσβιλ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Κύπρο (Ανόρθωση Αμμοχώστου, 2008-2009), Πολωνία (Γιαστρζεμπσκι, 2013–2015), Ρουμανία (Αρκάντια Γκαλάτι, 2017-2018).

 

Τελευταία Νέα