Η Νίκη Αμαρουσίου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά «Δημήτρης Ασημακόπουλος»

Newsroom
Νίκη Αμαρουσίου

bet365

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 24/3 στο κλειστό της Κοκκινιάς το τρίτο τουρνουά Ακαδημιών Βόλεϊ «Δημήτρης Ασημακόπουλος» που φέρει το όνομα του αείμνηστου και άοκνου πρωτεργάτη του Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου, Δημήτρη Ασημακόπουλου.

Το κλειστό της Κοκκινιάς γέμισε με χαμόγελα και παιδικές φωνές των νεαρών αθλητριών από τις Ακαδημίες Βόλεϊ της Νίκης Αμαρουσίου, του Σ.Φ.Α. Μελισσίων ο «Φοίβος», της Ένωσης Γαλατσίου και του Α.Σ. Κορωπίου που χάρηκαν το παιχνίδι στην κεντρική σάλα του γηπέδου!

Την ίδια στιγμή, οι εξέδρες ήταν κατάμεστες από τους γονείς και τους φίλους του βόλεϊ που βρέθηκαν στο κλειστό της Κοκκινιάς για το τουρνουά που διεξήχθη με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη για εκείνα που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Οι έφοροι των τμημάτων της Νίκης Αμαρουσίου, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Άρης Λεκάτης απένειμαν αναμνηστικά με το έμβλημα του σωματείου στους προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, τη Χριστίνα Μπέλλου (Α.Σ. Κορωπίου), την Ιόλη Γεωργακοπούλου (Σ.Φ.Α. Μελισσίων ο «Φοίβος») και τον Χρήστο Κορομπόκη (Ένωση Γαλατσίου).

2

Ο Β’ αντιπρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου, Φώτης Μαραγκάκης, ανέφερε σχετικά: «Η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες και κυρίως τα πρόσωπα των παιδιών λένε πάρα πολλά! Αυτό, ακριβώς, ήταν το ζητούμενο. Να καθιερώσουμε, δηλαδή, ένα τουρνουά όπου τα παιδιά μας θα έρχονται να χαρούν το βόλεϊ. Αισιοδοξώ ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να το κάνουμε δυο φορές τον χρόνο γιατί τα κορίτσια των Ακαδημιών το χρειάζονται. Είναι παιδιά που δεν έχουν συμμετοχή σε αγώνες και πρέπει σιγά-σιγά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν μέσα από τον αθλητισμό και να γεμίσουν συναισθήματα»!

Και πρόσθεσε: «Μπορώ να πω ότι το φετινό τουρνουά ήταν το πιο πετυχημένο από όλα! Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την παρουσία του κόσμου και τις συμμετοχές. Φεύγοντας από το γήπεδο, οι γονείς μού έδιναν συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή για το σωματείο και τις προσπάθειές μας. Είναι ένα τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του Δημήτρη Ασημακόπουλου, ενός από τους πρωτεργάτες και σκαπανείς του σωματείου, που δεν είχε την παραμικρή ιδιοτέλεια! Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος της γειτονιάς που αποφάσισε κάποια στιγμή μαζί με κάποιους άλλους να οργανώσουν και να φτιάξουν τη Νίκη Αμαρουσίου».

Κατέληξε λέγοντας: «Ευχαριστούμε τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συμμετείχαν στο τουρνουά. Επίσης, ευχαριστούμε τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στο γήπεδο, ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, σε μια καλή μέρα που θα μπορούσαν για παράδειγμα να πάνε μια βόλτα ή να κάνουν κάτι άλλο. Φυσικά ευχαριστούμε τους προπονητές και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά. Βλέπουμε μπροστά και πάμε για τα επόμενα».

Το παρών στο τρίτο τουρνουά Ακαδημιών Βόλεϊ «Δημήτρης Ασημακόπουλος» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνης Τσέκενης και η Μαρία Κωστοπούλου, η οποία έχει πλέον την επίβλεψη και συμβουλευτικό ρόλο στα αναπτυξιακά τμήματα του Βόλεϊ Γυναικών του σωματείου.

Η Νίκη ευχαρίστησε τις προπονήτριες των Ακαδημιών, τη Ξένια Τσέκενη, τη Χρυσάνθη Αντωνοπούλου και την Ελευθερία Πιτσόκου για τη συμβολή τους στην εύρυθμη διεξαγωγή του τουρνουά.

@Photo credits: Άντζυ Χούντα
 

Τελευταία Νέα