Αργεντινή – Ολλανδία 2-3: Μεγάλη ανατροπή με εξωπραγματικό Νιμίρ και βοήθεια από Γιόρνα (vid)

Newsroom
Αργεντινή – Ολλανδία 2-3: Μεγάλη ανατροπή με εξωπραγματικό Νιμίρ και βοήθεια από Γιόρνα (vid)

bet365

Τα μεγάλα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συνεχίζονται με την Ολλανδία παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0, να παίρνει τη νίκη με 3-2 επί της Αργεντινής με ασταμάτητο Νιμίρ και συμμετοχή του Γιόρνα του ΠΑΟΚ.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται σε Σλοβενία και Πολωνία, εκτός από το εξαιρετικό θέαμα που μας προσφέρει, έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς αγωνίζονται παίκτες που τη νέα χρονιά θα παίζουν στην Volley League. Αυτό έγινε και στο Αργεντινή – Ολλανδία, καθώς με τους «οράνιε» έπαιζε ο Χάις Γιόρνα που φέτος θα είναι στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αργεντινή προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Ολλανδία με φοβερό Νιμίρ έκανε την μεγάλη ανατροπή επικρατώντας με 3-2 (30-28, 25-20, 21-25, 25-27, 9-15). Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κράτησε σε αγωνία τον κόσμο που το είδε. Για τους νικητές εντυπωσιακός ήταν ο Νιμίρ με 31 πόντους, με τον Τούινστρα να ακολουθεί με 15, τον Πάρσκινσον με 12 και τον Τερ Χορστ με 11, ενώ όπως αναφέραμε μπήκε και ο Χάις Γιόρνα του ΠΑΟΚ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πίσω ζώνη, ενώ κέρδισε και 3 πόντους.

Για τους ηττημένους ο Λίμα είχε 17 όσους και ο Βισέντιν, με τον Κόντε να ακολουθεί με 16, τον Ζέρμπα με 11 και τον Λόσερ με 10.

 

Τελευταία Νέα