Σάκκαρη: Έμαθε το μονοπάτι της στο Μαϊάμι Όπεν

Δημήτρης Ντζάνης
H Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει
Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε το μονοπάτι της στο Μαϊάμι Όπεν, εκεί όπου στον 1ο γύρο ξεχωρίζει το ζευγάρι ανάμεσα στη Σιμόνα Χάλεπ και την Πάουλα Μπαντόσα.

Η Μαρία Σάκκαρη λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού στο Ιndian Wells, έμαθε το μονοπάτι της στο 1000άρι Mαϊάμι Όπεν, που ακολουθεί και ξεκινά την Τρίτη (19/3).

Η Ελληνίδα παίκτρια ταξιδεύει από την Καλιφόρνια στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ και τη Φλόριντα, για το δεύτερο στη σειρά WTA 1000 στις ΗΠΑ.

Η Σάκκαρη, Νο.8 στο τουρνουά, κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό και περνά χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο και στη φάση των «64».

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Ρωσίδα, Άννα Μπλίνκοβα και την Κινέζα, Γουέ Γιέν. Πιθανή αντίπαλος για τη Σάκκαρη στον επόμενο γύρο είναι η Νταϊάνα Γιαστρέμσκα, ενώ στο δρόμο για τη φάση των «16» μπορεί να βρει την Αννα Καλίνσκαγια, την Εμμα Ραντουκάνου ή τη Γιέλενα Οσταπένκο.

Η Χάλεπ κόντρα στην Μπαντόσα

Στο ίδιο μέρος του ταμπλό βρίσκονται η Αρίνα Σαμπαλένα, η Αννα Καλίνσκαγια, η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, η Ελενα Ριμπάκινα, αλλά και η Σιμόνα Χάλεπ, που είναι το πρόσωπο του τουρνουά.

Η 32χρονη Ρουμάνα μετά τη δικαίωσή της στο CAS, επιστρέφει στη δράση και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Πάουλα Μπαντόσα, τη νικήτρια στον 2ο γύρο περιμένει η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό κυριαρχεί η Ιγκα Σβιόντεκ, που στον 2ο γύρο θα παίξει με μια από τις Φρεχ ή Τζόρτζι. H κλήρωση για το τουρνουά των ανδρών θα γίνει τη Δευτέρα (18/3).

miami open draw

Δείτε εδώ αναλυτικά την κλήρωση.

 

WTA Τελευταία Νέα