Αποκλεισμός για τον Ρουντ στο Wimbledon

 Αποκλεισμός για τον Ρουντ στο Wimbledon
Ο Κάσπερ Ρουντ δεν τα καταφέρνει στο Wimbledon, ο Νορβηγός γνώρισε την ήττα από τον Βρετανό, Λίαμ Μπρόουντι με 3-2 σετ και μαζί τον αποκλεισμό από τον 2ο γύρο.

Ο Κάσπερ Ρουντ σε μια ακόμη απόπειρα δεν τα κατάφερε στο Wimbledon, αποχαιρετώντας πολύ νωρίς το Λονδίνο.

O 24χρονος Νορβηγός, Νο.4, δενβείχε αντίδραση στο 5ο σετ απέναντι στον Βρετανό, Λίαμ Μπρόουντι, που επικράτησε με 6-4, 3-6, 4-6, 6-3, 6-0 και πέρασε στον 3ο γύρο του απλού ανδρών.

Ο Ρουντ στην 4η συμμετοχή του στο Wimbledon γνωρίζει, όπως και πέρυσι τον αποκλεισμό από τον 2ο γύρο, ενώ στις δύο προηγούμενες παρουσίες του έμεινε στον πρώτο.

Ο Μπρόουντι, Νο.142 στον κόσμο, γνώρισε μεγάλες στιγμές στο κατάμεστο κεντρικό γήπεδο, ο 29χρονος αριστερόχειρας που δεν έχει τίτλο στο tour, ισοφάρισε την περσινή του καλύτερη επίδοση στο τουρνουά και θα έχει την ευκαιρία να τη βελτιώσει με αντίπαλο έναν άλλον αριστερόχειρα, τον Καναδό, Ντένις Σαποβάλοφ.

O Ρούμπλεφ στις 50 νίκες στα Grand Slam

Την πρόκριση στον 3ο γύρο εξασφάλισε και ο Αντρέι Ρούμπλεφ, επικρατώντας στη ρωσική κόντρα τον Ασλάν Καράτσεφ με 6-7(4), 6-3, 6-4, 7-5.

Αυτή είναι η 50ή νίκη για τον Ρούμπλεφ στα Grand Slam και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή τού αγώνα ανάμεσα στον Νταβίντ Γκοφέν και τον Χιλιανό, Μπάριος Βέρα.

Με τα προβλήματα που δημιούργησε η βροχή στο πρόγραμμα, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ άρχισε την Πέμπτη (6/7) την προσπάθειά του και νικώντας τον Ολλανδό, Μπρόουερ με 6-4, 7-6(4), 7-6(5) εξασφάλισε την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Εκεί θα είναι και ο Ματέο Μπερετίνι, ο προ διετίας φιναλίστ στο Wimbledon o Ιταλός νίκησε τον συμπατριώτη του Λορέντζο Σονέγκο με 6-7(5), 6-3, 7-6(7), 6-3 και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Άλεξ Ντε Μινόρ.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα