Κύργιος για Τζόκοβιτς: «Ποιος μπορεί να τον σταματήσει στο Wimbledon; Κανείς, αν δεν είμαι εγώ» (vid)

Κύργιος
Ο Νικ Κύργιος, γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις, «ξαναχτυπά», λέγοντας πως τον Νόβακ Τζόκοβιτς μόνο εκείνος μπορεί να τον σταματήσει στο Wimbledon!

Μετά το Grand Slam στο Παρίσι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα για να κατακτήσει και το Wimbledon για 8η φορά στην καριέρα του! Αυτήν τη στιγμή ο Σέρβος μετράει 23 Grand Slams κι ο Νικ Κύργιος εύχεται να φτάσει τα 28 ή ακόμα και τα 30.

Όσο για το ποιος μπορεί να τον σταματήσει στο γρασίδι, η απάντηση του ομογενούς τενίστα είναι αφοπλιστική:

«Ποιος μπορεί να τον σταματήσει στο Wimbledon; «Κανείς. Αν δεν είμαι εγώ, κανείς», ενώ πιο πριν είχε τονίσει:

«Ελπίζω να φτάσει τα 30. Θα με κάνει να φαίνομαι καλύτερος μετά την ήττα στο Wimbledon», τόνισε ο Κύργιος, ο οποίος για τα 23 Grand Slams του «Τζόκερ» σχολίασε: «Πρόκειται για ένα εκπληκτικό κατόρθωμα, γνωρίζω το πόσο δουλεύει και τι σημασία έχει γι' αυτόν. Έχασε και μερικά Grand Slams επειδή δεν μπορούσε να μπει στη χώρα κάποιες φορές (σ.σ δεν αγωνίστηκε στην Αυστραλία επειδή δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού). Πιθανότατα θα είχε φτάσει τώρα τα 25 ή τα 26. Ξέρω ότι είναι "πεινασμένος". Ο κόσμος πιστεύει ότι θα κόψει ταχύτητα, αλλά πιστεύω έχει κίνητρο για περισσότερα. Ελπίζω να φτάσει τα 28, τα 30».

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα