Sold out σε... 10 λεπτά το Φέντερερ- Ναδάλ!

Gazzetta team
Sold out σε... 10 λεπτά το Φέντερερ- Ναδάλ!
Στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέιπ Τάουν, ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Ναδάλ και ήδη έχουν πουληθεί και τα 50.000 εισιτήρια που εκδόθηκαν!

Απίθανο κι όμως αληθινό, μιας και τα εισιτήρια για τον αγώνα επίδειξης ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφαελ Ναδάλ για το 6ο «Match in Africa» που θα γίνει στο Κέιπ Τάουν, εξαντλήθηκαν μέσα σε 10 λεπτά! Ο αγώνας αυτός θα γίνει για στήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Ελβετού τενίστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της η διευθύντρια του Roger Federer Foundation, Janine Händel:

«Προς όλους τους fans που έχουν κλείσει ή προσπάθησαν να κλείσουν ένα εισιτήριο αυτό το πρωί για το The Match in Africa 6 που θα γίνει στο Κέιπ Τάουν την επόμενη χρονιά, είμαστε ενθουσιασμένοι για την ενθουσιώδη αντίδραση που δείξατε και σας ευχαριστούμε για την απίστευτη υποστήριξη. Σε χρόνο ρεκόρ, κάτω από 10 λεπτά, όλα τα εισιτήρια από το Computicket πωλήθηκαν. Για να εξασφαλίσουμε καλή θέαση σε όλους, το γήπεδο έχει χωρητικότητα 48.000 θέσεων. Σκεφτόμαστε να βάλουμε περισσότερα καθίσματα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα