Πού θα δείτε τα παιχνίδια του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στον 2ο γύρο τoυ Australian Open

Newsroom
O Στέφανος Τσιτσιπάς σε φόρχαντ
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν στη Margaret Court Arena για τον 2ο γύρο του Australian Open, τι ώρα και πού μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια τους.

O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Mαρία Σάκκαρη μπαίνουν την Τετάρτη (17/1) στη μάχη του 2ου γύρου στο Australian Open και οι διοργανωτές όρισαν τα παιχνίδια τους στο ίδιο γήπεδο και το ένα να διαδέχεται το άλλο.

Πρώτα θα μπει στη Margaret Court Arena ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Τζόρνταν Τόμπσον σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι το 3ο κατά σειρά στο πρόγραμμα στη Margaret Court Arena, θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί, ώρα Ελλάδας και θα τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Eurosport 2. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (19/1) στον τρίτο γύρο έναν εκ των Μουζέτι και Βαν Ας.

Είκοσι περίπου λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού του Τσιτσιπά, θα πάρει σειρά η Μαρία Σάκκαρη. Μετά τις 12 το μεσημέρι, θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Αβανεσιάν από τη Ρωσία, Νο.71 στον κόσμο. H 21χρονη τενίστρια θα βρεθεί πρώτη φορά στον δρόμο της Σάκκαρη. Και αυτό το παιχνίδι οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από το Eurosport 2.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα