Ναδάλ: Κάνει ομάδα με τον τεχνικό του, επιστρέφοντας στη δράση με το διπλό στο Μπρισμπέιν

Δημήτρης Ντζάνης
O Ραφαέλ Ναδάλ υποδέχεται την μπάλα
Ο Ράφαελ Ναδάλ με συμπαίκτη τον τεχνικό του Μαρκ Λόπεζ, δήλωσε συμμετοχή στο διπλό στο Μπρισμπέιν και αν όλα πάνε καλά η επιστροφή του στη δράση θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα.

Αλλαγή δεδομένων αναφορικά με τον χρόνο επιστροφής για τον Ράφαελ Ναδάλ στη δράση, μέσα από το 250άρι τουρνουά στο Μπρισμπέιν.

Ο Ναδάλ αν και είχε δηλωθεί μόνο στο απλό, που αρχίζει στις 2 Ιανουαρίου, όπως όλα δείχνουν θα δώσει νωρίτερα τον πρώτο του αγώνα έπειτα από απουσία 12 μηνών.

Σύμφωνα με την AS o Ναδάλ δήλωσε συμμετοχή και στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον νυν τεχνικό του Μαρκ Λόπεζ, με τον οποίο είχαν συνθέσει την ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

Εφόσον οι διοργανωτές κάνουν δεκτή τη συμμετοχή του Ναδάλ και στο διπλό, τότε η πρεμιέρα του θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου. Ο Ναδάλ με αυτή την κίνηση θέλει να παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο σε πραγματικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η κλήρωση για το μονό και για το διπλό θα γίνει το Σάββατο (30/12), ενώ την Παρασκευή σε προπονητικό σετ ο Ναδάλ νίκησε τον Τιμ με 6-3.

 

ATP Τελευταία Νέα