Τσιτσιπάς: «Ο Σίνερ έπαιξε εκπληκτικό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος»

Κώστας Ευθυμιάδης
O Τσιτσιπάς σε συνέντευξη Τύπου
Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το τέλος του αγώνα με τον Γιάνικ Σίνερ στο Τορίνο.

Ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος για την ανωτερότητα του αντιπάλου του, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Γιάνικ Σίνερ στην πρεμιέρα του ATP Finals.

«Συγχαρητήρια στον Γιάνικ, έπαιξε ένα εκπληκτικό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Σέρβιρε και επιτέθηκε πολύ καλά, έμεινε ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία και δεν αποσπάστηκε η προσοχή του. Θα μπορούσε να πάει καλύτερα το ματς για μένα, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και παίζω», ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς.

«Σωματική είμαι εξαιρετικά και έτοιμος να ανταγωνιστώ τους πάντες σε ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά του κόσμου» πρόσθεσε και ρωτήθηκε για τους άλλους δύο αντιπάλους του ομίλου, τον Τζόκοβιτς και τον Ρούνε.

«Κάθε αντίπαλος είναι επικίνδυνος εδώ. Ο Ρούνε είναι εξαιρετικός παίκτης που παλεύει τρομερά σε κάθε επιφάνεια. Το θέμα είναι ότι έχω δύο ματς μπροστά μου και πρέπει να τα κερδίσω για να μείνω ως το τέλος του τουρνουά. Το ωραίο με το ATP Finals είναι ότι έχεις περιθώρια να επιστρέψεις» σχολίασε ο Ελληνας τενίστας.

Ερωτώμενος για το τι το καινούργιο έχει δει στο παιχνίδι του Σίνερ, απάντησε: «Εχει βελτιώσει αρκετά το σερβίς του και φάνηκε σήμερα. Δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Είχε τρομερή ποιότητα και γενικά έχει βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι. Μου αρέσει να παίζω σε γρήγορες επιφάνειες όμως αυτή. Το backhand μου είναι το αδύνατο σημείο μου, αλλά σε γρήγορες επιφάνειες μπορώ να εκπλήξω τους αντιπάλους μου. Ολα εξαρτώνται από την κίνησή μου στο court» ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα