«Ένωσα τα κομμάτια του παζλ»

Gazzetta team
«Ένωσα τα κομμάτια του παζλ»
Οπαδός του Ράφα Ναδάλ θα γίνει για ένα βράδυ ο Στάνισλας Βαβρίνκα! Ακόμα, όμως, και αν τον... προδώσει απόψε (10μ.μ.) ο Ισπανός και δεν κερδίσει τον Τόμας Μπέρντιχ, η χρονιά είναι σούπερ επιτυχημένη για τον Ελβετό. Αποστολή: Βίκυ Γεωργάτου.

Ο Σταν, λοιπόν, περιμένει νίκη του Ράφα για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά των ATΡ World Tour Finals. Θα ήταν ό,τι καλύτερο στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση, αν και ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος έτσι κι αλλιώς. "Θα ήταν φοβερό να τα καταφέρω", είπε ο Νο.8 τενίστας στον κόσμο, μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Νταβίντ Φερέρ. "Και ο Μπέρντιχ, πάντως, να κερδίσει, η εβδομάδα ήταν εκπληκτική για εμένα. Κέρδισα τον Τόμας, κέρδισα τον Φερέρ και έχασα δύσκολα από τον Ναδάλ. Είναι πολύ καλό το επίπεδο για εμένα. Ό,τι και αν γίνει απόψε, δεν έχει σημασία".

Ο 28χρονος Ελβετός έκανε μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή του στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης. Τι έφερε την... αναγέννηση; "Το τένις είναι σαν ένα παζλ και πρέπει να ενώσεις τα κομμάτια. Αυτό έγινε με εμένα φέτος. Είναι πολλά μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Σίγουρα, όμως, το πιο σημαντικό ήταν η αυτοπεποίθηση που είχα στο κορτ. Τώρα βγαίνω στο γήπεδο ακόμα και απέναντι στον Μπέρντιχ, τον Ράφα και τον Φερέρ, γνωρίζοντας ότι μπορώ να τους κερδίσω".

Αν ο Ναδάλ κερδίσει τον Μπέρντιχ, τότε ο Σταν προκρίνεται ως δεύτερος και πέφτει για άλλη μια φορά στον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον πρώτο του Group B.

 

Τελευταία Νέα