Δεν πάει Μόντρεαλ ο Φέντερερ

Gazzetta team
Δεν πάει Μόντρεαλ ο Φέντερερ
Λίγες μόλις ώρες πριν από την κλήρωση του Rogers Cup στο Μόντρεαλ και ο Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν εκτός, λόγω του τραυματισμού του στη μέση.

Ο Ελβετός πρωταθλητής δεν έχει κατορθώσει μετά το Γουίμπλεντον να επανέλθει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα αφού το έντονο πρόβλημα που προσπαθεί να ξεπεράσει τις τελευταίες εβδομάδες τον «φρενάρουν» αγωνιστικά, υποχρεώνοντάς τον το προηγούμενο διάστημα σε ήττες που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα σκεφτόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος αντίπαλός του.

Πάντως, ο «βασιλιάς» έκανε ό,τι ήταν αναμενόμενο, να αποσύρει δηλαδή τη συμμετοχή του από το Masters του Μόντρεαλ, ώστε να είναι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έτοιμος την επόμενη εβδομάδα στο Σινσινάτι και κυρίως στο US Open, στις 26 Αυγούστου.

Ο Φέντερερ ενημέρωσε τους θαυμαστές του, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ότι δεν θα δώσει το παρών στο Μόντρεαλ, απογοητεύοντας όχι μόνο τους φίλους του αθλήματος, με τους οποίους έδωσε ραντεβού του χρόνου, αλλά και τους διοργανωτές που βλέπουν τον ένα μετά τον άλλο τους τενίστες να ακυρώνουν τη συμμετοχή τους.

«Είμαι απογοητευμένος που δεν θα παίξω στο Μόντρεαλ την επόμενη εβδομάδα. Είναι ένα σπουδαίο τουρνουά με εκπληκτικούς φιλάθλους. Ελπίζω να σας δω στο μέλλον», ήταν το μήνυμα του Ελβετού.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα