Πρώτος σε τουρνουά στο top-10 ο Τσιτσιπάς!

Αντώνης Πατσούρας
Πρώτος σε τουρνουά στο top-10 ο Τσιτσιπάς!
Σε 24 τουρνουά στο Tour έχει συμμετάσχει έως σήμερα στο 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πρώτος σε συμμετοχές σε τουρνουά από τους top-10 τενίστες του κόσμου είναι για το 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας από την αρχή του έτους έχει αγωνιστεί σε 24 και είναι μακράν πρώτος στη σχετική λίστα.

Εντός της λίστας είναι φυσικά τα 4 Grand Slam αλλά και τα 8 Masters με τον Τσιτσιπά να έχει ως μεγαλύτερες επιτυχίες σ' αυτά τον ημιτελικό στο Australian Open αλλά και τον τελικό στο Masters της Μαδρίτης.

Επιπλέον έχει κερδίσει 2 τίτλους μέσα στο 2019 στη Μασσαλία και στο Εστορίλ σε τουρνουά ATP 250.

Το Νο1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς έχει αγωνιστεί σε 13 ενώ ο Ράφα Ναδάλ σε 11. Οι δυο τους έχουν κερδίσει βέβαια και τα Grand Slam, με τον Ισπανό να έχει νικήσει στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη και τον Σέρβο στη Μελβούρνη και στο Λονδίνο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ που είναι στο Νο3 έχει παίξει σε 12 τουρνουά ενώ το Νο4 ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει 21 (!) και 4 τίτλους αλλά και 9 τελικούς!

Το Νο5 ο Ντομινίκ Τιμ έχει 18 τουρνουά και ο επόμενος, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει 21. Ο Ρώσος Κάρεν Κατσάνοφ έχει 23 και ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι έχει 15.

Ο Μπαουτίστα Αγκούτ που είναι στο Νο10 έχει 21. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ο Αργεντίνος Γκουίντο Πέγια που είναι στο Νο20 έχει 25 τουρνουά έχοντας κερδίσει και 1 τίτλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα