Στη Βασιλεία με Φέντερερ ο Τσιτσιπάς
Το τουρνουά ATP 500 της Βασιλείας θα είναι ο επόμενος σταθμός του Στέφανου Τσιτσιπά.
Ο Έλληνας τενίστας θα ταξιδέψει και φέτος στην Ελβετία στο τουρνουά όπου είναι "οικοδεσπότης" ο Ρότζερ Φέντερερ.
Εκτός από τον Τσιτσιπά και τον Φέντερερ θα συμμετάσχουν ο Ζβέρεφ, ο Βαβρίνκα, ο Τσίλιτς, ο Μπαουτίστα Αγκούτ και ο Φάμπιο Φονίνι.
Είναι το τελευταίο τουρνουά πριν από το Masters στο Παρίσι και φυσικά πριν από το ATP Finals που ακολουθεί στο Λονδίνο.
Ο Τσιτσιπάς είχε παίξει και το 2018 στη Βασιλεία και είχε φτάσει στα προημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.