Ναδάλ - Φέντερερ: Θέλει αγώνα στο "Μπερναμπέου" ο Πέρεθ

Gazzetta team
Ναδάλ - Φέντερερ: Θέλει αγώνα στο "Μπερναμπέου" ο Πέρεθ
O Φλορεντίνο Πέρεθ εξέφρασε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να "φιλοξενηθεί" στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης το Φέντερερ-Ναδάλ.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέιπ Τάουν, στην πόλη που γεννήθηκε η μητέρα του Φέντερερ, θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ελβετού με τον Ναδάλ για καλό σκοπό.

Το παιχνίδι είναι ήδη sold out αφού έχουν πουληθεί τα 50,000 εισιτήρια και τα έδοσα θα πάνε σε ιδρύματα για παιδιά στην Νότια Αφρική.

Την ημέρα εκείνη θα "σπάσει" και το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σ' αγώνα τένις αλλά ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ ονειρεύεται να το... σπάσει η "Βασίλισσα".

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προτείνει κατά καιρούς στον Ναδάλ θα διεξαχθεί αυτός ο αγώνας στο "Μπερναμπέου" αλλά όπως δηλώνει "πάντα κάτι γινόταν στο τέλος και άλλαξε το πρόγραμμα".

Ο Πέρεθ επανήλθε και θέλει να διοργανώσει η Ρεάλ ίσως στα εγκαίνια του νέου "Μπερναμπέου" ίσως και νωρίτερα.

Εάν προχωρήσει το σχέδιο το παιχνίδι θα το δουν ζωντανά 80.000 θεατές που θα είναι φυσικά ρεκόρ και τεράστια διαφήμιση για τη Ρεάλ και την Μαδρίτη.

Ο Ναδάλ θυμίζουμε πως είναι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα προ μηνών είχε συζητηθεί η προοπτική να γίνει κάποια ημέρα και πρόεδρος.

 

Τελευταία Νέα